• 22ats.

    Jus uz naturalu vaiko gimima ar planini CP.Keista,bet as negirdejusi esu,kad musu elito moteris visos gimde su planiniais CP,kad akuseres budamos gimdo irgi tik su CP.Aresate tai girdejusios?Ikelsiu vienos moters pamastymus manau suprasite kuri ten is ju ;) taigi padiskutuokime.

    http://gyvenimas.delfi.lt/grozis_ir_sveikata/article.php?id=33965845&com=1&s=2&no=60

    MamytukassKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    Vilija,tikrai pasakėte didžiausią nesamonę.
    Jus pati jei naturaliai gimusi,tai išvardykite konkrečius savo sugebėjimus ir pasiekimus,kuriais pranokstate visus cezarinukus.
    Gal tikrai esate ypatingas vunderkindas?
    Aš turiu tris vaikelius,dėl esamu rimtų problemų,visus tris katus teko daryt PC
    Ir visi vaikai gabūs.
    Sūnus dėl išskirtinių pasiekimų moksluose, oficialiai pakviestas tobulintis Vašingtone.Jaunesnioji sesutė yra puiki sportininkė,laimėjusi ne vieną medalį sportinėje gimnastikoje,o dabar dirba jau trenere.
    O vidurinukė,sėkmingai Norvegijoje ikūrė savo verslą.Turi nuostabią šeimą.
    Tad ką čia paistote? tikrai baisu..
    Anuomet,išvis buvo net neįmanoma ir su didžiuliais pinigais nusipirkti PC, ir kas tą galėjo daryt savo noru? ,Juk po jo organizmas subjaurojamas,ir niekas kosmetiškai netvarkydavo randų.
    Jie likdavo gerai matomose vietuose.Pjūvis daromas buvo išilgai nuo bambos,o horizantalus pradėtas daryti gerokai vėliau.nebūvo jokių tirpstančių siūlų.
    daug kam labai baisiai sugydavo,užpuliuodavo net.
    Ir tikrai nė vienas vaikas ne durnesnis ir už tavo.jei kada pagimdysi.(duok dieve nors ne dauna,naturaliu budu)

    Anonimas

  3. 3

    vilija, bet ir nusisnekėjot... pagal Jus gimę cezarinukai, kažkokie nenormalūs, negabūs, nieko gyvenimę nepasiekę žmonės, kvailas požiūris ir dar kvailiau kai tokias nesąmones skelbiate viešai, juolabiau, kad nei stovėjot gimdymuose nei ką ir tikrai nežinot kaip kuris mokslininkas, sportininkas ar kitas žymus žmogus gimė... Turiu du cezarinukus ir imlumu, gabumu niekuo nesiskeria nuo paprastų vaikučių... Šlykštu skaityti tokius komentarus, kai aukštinami tik natūraliai gimę vaikučiai, o jei mama neturėjokitos galimybės ir teko cp, vaikutį nurašo... Debilizmas... Siūlyčiau šiek tiek mąstymą pasitvarkyti ir tokių nesąmonių nešnekėti,,,,

    avietuke

  4. 2

    Už natūralų, nebent yra koks nors pavojus

    Ganešas

  5. 2
  6. 2

    as uz naturalu vaiko gimdyma.su planiniu CP gimdo tik su komplikacijom

    raima

  7. 2

    vilija - jus persiskaitykite dar karteli savo atsakyma - nes tikrai juodai nusisnekate y "lankas"..visi jusu isvardinti argumentai klaidingi.

    Anonimas

  8. 1

    Vilija jus tikrai nusisnekate,as esu gimusi CP metu mokykla baigiau su pagirimu,esu baigusi muzikos mokykla,taip pat lankiau sokiu burelius ir taip toliau. Dabar auginu suneli. Beje antra vaika gimdyciau tik su CP pagalba. Pirma gimdziau naturaliai

    Lafe

  9. 1

    As uz naturalu gimdyma,bet jei butina daryti CP tai ir nieko pries

    Ermita

  10. 1

    PC tai sunkiausia gimdymo komplikacija, deje, lietuvoje jinai daroma daug dazniau negu kitose salyse, nes tai komercinis dalykas- didesni pinigai skyriui is ligoniu kasu, ilgesnis gulejimo laikotarpis, pooperacine slauga, be to daznai mama gi ne paslaptis duoda daugiau uz operacija negu uz gimdyma, o veliau dar ir plastikos chirurgai uzdirba. sarasas kada reikalinga operacija nera didelis, bet jeigu daktaras mato kad mama nesusivokianti, abejojanti tad visad puls siulyt operacija. As turejau indikacijas operacijai na 50% kad vaikas gali but traumuojamas, bet gydytojui atsakiau kad nereikia dar negimusio vaiko durnint kad jis galva suks kur nereikai, aisku tokiu atveju mamos isitikinimas turi padet kad jos mazylis stiprus, saunus ir iveiks pirmaja gyvenimo krize uzgimima sekmingai.
    Viliiiiija gal netaisyklingai issireiske kad vaikai kazkuo netalentingi tiesiog pagal Froida jeigu zmogus neiveike kazkurios tai gyvenimo krizes ir veliau susiduria su rimtesnem problemom tai nesugeba susidorot tiesiog yra jo vystymese spraga, bet jeigu jis ar ji gyvena lengva gyvenima tai problemos ir po cezario gimusiems nebudingos, deje, jeigu gyvenimas nepagaili isbandymu sita grupe zmoniu palusta daug greiciau.

    zilvinta