• 5ats.

    kodel vis nedysta dantys?

    sveiki,
    pasistengsiu trumpai,kai mano sunui buvo ketveri, stomotologas patare israuti pieniu dantuku sakneles, likucius,nes visi keturi virsutiniai pieniniai dantys buvo tiesiog istirpe.Tai pasitare su keliais gydytojais,atsigulem i kauno klinikas ir mum pasalino tuos dantu likucius.Bet dabar praejus tryms metams man vis darosi neramu, jau mums bus uz dvieju menesiu septyni metukai,o mes vis dar neturi keturiu priekiniu dantu,ir jie dar matyti net nesiruosia dygti.Jau ir sunus jaucia diskomforta be dantuku mokykloje,ir man jau baisu darosi del psichologines, fizines vaiko sveikatos.Patarkit gal kas buvote susiduria su panasia problema?

    stasele20004-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Geriausiai butu kreiptis i stomotologa. Mano sunui 5metu istrauke gale pienini tai dar iki siol neisdygo, jam jau8m. bet gydytojas sake kad galiniai veliau dygsta, o apie priekinius tikrai pasikonsultuokite su gydytoju. manau viskas bus gerai kiekvienas vaikas individualus zmogiukas. Sekmes!

    Kamiliukas

  2. 1

    pasidarykite rengena gal ten nera net dantu uzzuomazgu tai yra jos irgi nunyko... neverta laukt manau kad yra rimtesnes problemos ir reikia implantuot

    vejune

  3. 1

    Pasidarykit nuotrauką, turėtų matytis, kaip ten su nuolatiniais dantukais. O jei jaučia vaikas diskomfortą, dėkit proteziukus

    Ganešas

  4. 0

    Sveiki, Radau šia savo užklausą po daug metu mano sūnui jau 18 sueis šiais metais., protezų ar implantų nereikėjo, dantys išdygo visi tik vėlokai, iltiniai visai vėlavo ir išdygo ne vietoje, tad dabr tik turime problemų juo tiesinti, bet svarbiausia gal kam pravers ir bus panaši situacija, dantukai išdygo kad ir kreivai bet jie yra :)

    Anonimas

  5. 0

    Nu jau cia tai tkrai nepritariu apie protezavima 7METU VAIKUI!

    Kamiliukas