Atsakymai

  1. 2

    as keisdavau i para du kartus,bet man ju ilgai nereikejo,nes pienas pradingo

    ABMamyte

  2. 2

    Kai zindysi vaika viena krutimi, is kitos irgi tekes pienukas, toel aisku reikia kuom nors uzdengti. As pradzioj (kelias savaites) zaidziau su tais vienakrtiniais, bet kai pamaciau , kad ju iseina daug, o kainuoja nemazai, perejau prie daugkartiniu. Ir tikrai super ;)

    oliana

  3. 2

    As keisdavau kiekviena ryta. Bet dabar turiu nusipirkusi medziaginius, yra 3 poros, tai vienus issiplauni, kitus dedi. Man sitie patogesni, bet pirma menesi geriau vienkartiniai, bent jau man, nes nebuvo niekam jegu. Isiimi, ismeti ir galvos neskaudejo.

    meditam

  4. 1

    keisdavaus kiekviena diena.Bet zinau mamyciu kurios keisdavosi kelis kartus per diena.Cia nezinia kaip bus jums

    sandi

  5. 1

    Labai priklauso nuo jūsų pačios, galima ir išvis jų nenaudoti

    Ganešas

  6. 1

    man is pat pradziu tai laaabai daug reikejo, o po to jau maziau maziau. as vien i ligonine kazkur 4 dezutes po 40 veziausi, nes neimanoma buvo tik idedi ir isimt reikia.

    tikmama

  7. 1

    Labai dekui uz atsakymus ir patarimus :) pasinaudosiu patarimais :)

    Mamytukass

  8. 1

    Na man reikėdavo per dieną du kartus pasikeist tai tikrai.

    aidaS

  9. 1

    Aš turėjau nusipirkusi tų įklotukų, bet man nepatiko. tai, kai reikėdavo kur išeiti ilgesniam laikui, tai įsidėdavau paprasčiausios marlės atsikirpusi :)

    trejetukas

  10. 1

    As labai daug sunaudodavau, nespedavau pirkti, maitindavau kas valanda, bet ir tai begdavo, net permirke budavo tie iklotukai. O ir kainuoja jie ne pigiai... Nors pienas uzsibaige po2 men.

    kvapni_feja