• 22ats.

    Kai kazkas mus iskaudina, pridaro bedos daznai sakom "Dievas ji nubaus" arba "lazda turi du galus" ir t.t. Yra tokia teorija, kad po mirties visi atsiskaitysim kurejui uz savo darbus, gausim pelnyta bausme. Ir yra kitas variantas - kad jau gyvendami cia pat vietoj uz bloga darba gaunam pamoka. kuriuo variantu tikite jus? ar noretumete, kad jusu skriaudikas sulauktu atpildo cia ir dabar, ar vis tik po mirties? :)

    nesijuokit is klausimo, egzistenciniai dalykai labai svarbus man :)

    arcitaReligijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    na as nelinkiu niekam blogo,bet sitom teorijom tikiu

    ABMamyte

  2. 5

    o as supykus subjektui bent jau stengiuosi kuo didesnes sekmes palinket.zinoma ne visada yra paprasta tai padaryt, bet stengiuosi:)

    raima

  3. 5

    as linkus manyt, kad tiek uz gerus, tiek uz blogus darbus gaunam atlygi dar gyvi budami.

    raima

  4. 4

    puikus atsakymai :) as asmeniskai kai labai ant kazko pykstu aisku noriu bausmes tam zmogui cia ir dabar, naturalu, zmogiska... bet nekrikscioniska. kai pagalvoji - noredamas kitam blogo pats darai bloga dalyka ir vel susilauki atpildo. kaip uzurtas ratas. tikriausiai konfliktinese situacijose geriausia perlipti per save ir sriaudikui palinketi sekmes o paciam likti svaria sazine :) bet cia tik mano nuomone.

    arcita

  5. 4

    Tikiu karma. Ir siame gyvenime, ir kitame, jei tik toks bus...
    O del atpildo, tai daug kas priklauso nuo to, ka man tas skriaudikas padare. Siaip, nesu itin kerstingas zmogus... :)

    Yuki

  6. 4

    Man nesvarbu, kad skriaudikas gautų atpildą. Tiesą sakant neturiu nė vieno priešo, neįsivaizduoju...O pamokas gaunam jau čia, ir gana greitai, tik reikia mokėt pastebėti ir susieti dalykus.

    marcipana

  7. 4

    norisi pamatyti dar kaip uz bloga jam gyvenimas atlygina blogu:)

    sandritute

  8. 4

    Tikiu ir tikrai taip būna.Pati įsitikinau.O noriu ir linkiu tik čia ir dabar:-))))

    aidaS

  9. 4

    kai supyksti, norisi kad subjektas kentetu taip kaip tu dabar. laikui begant stengies pamiršti tai ir tikiesi, kad dievas jį nubaus :D

    Bėgant metams stiprėja nuostata, kad tie,kurie nusipelno bausmės, gaus kažkuria forma ir kažkuriuo momentu, dėl to nebeverta jaudintis.

    Rugsėja

  10. 3

    Netikiu tokiais dalykais.

    Ermita