Atsakymai

  1. 3

    jokiu priekaistu neturiu, bet cia geriau nesirgti nes visi vaistai yra paracetamolis!

    cindy

  2. 2

    Nepasakyciau, kad esu labai patenkinta. Gyvenu Pietu Welse,tai kai sizinojau, kad laukiuosi ir pradejau lankytis pas daktarus mane nustebino, kad demesio cia i tave nelabai deda, reikia jo isireikalauti paciai (keista man tas). Pritariu Eglei, geriau cia nesirgti.

    Anonimas

  3. 2

    Na as gyvenu londone tai visa nestuma lankiausi pas gydytojus tai nieko blogo apie juos negaliu pasakyt.Galbut delto,kad mano nestumas ejo slandziai.Bet pvz jai kas tau nutinka ir nuvaziuoji i ligonine,labai ilgai tektu pralaukti,kol tave priims.Cia gyvenat geriau nesirgti:)))))))))))))))))

    Egle

  4. 1

    As gimdziau taip pat Anglijoj,bet ne Londone.Visa nestuma turejau puikia midwife.Gimdziau sunkiai,bet prieziura,ligonines aplinka ir pries ir po, esu labai patenkinta.Tik man kaip tik nepatinka atsargumas cia.Kai laukiausi,negalejau niekur gauti paprastai nusipirkti magnio,be recepto.Nes nescios turi buti atsargios su visokiais vitaminais.Dabar irgi,kai kudikeli turiu,negaliu jokiu arbateliu gauti be recepto.Nes sako,dar visai mazutelis.Del ilgo laukimo pas daktare.Na,kadangi viskas nemokamai,as manau noormalu,kad is pradziu reikia taloneli pasiimti ir po to,kiek ir eilej palaukti,kol patenki pas gydytojaJuk Lietuvoj tas pats,jei neini pas privatu.As atsimenu,kaisuzinojau,kad laukiuosi,pirmaji ultragarsa dariausi Lietuvoje.Bet privaciame kabinete.Apziurejo nuodugniai,pasikalbejome,israse begale vitaminu,morala atskaite,kad atseit galejau dazniau lankytis pas ginekologa...Ir sumokejau nerealiai.Tik po visko,kai sumokejau,daktare pasake,kad siaip ju privaciame kabinete nesciuju nepriziuri,kita kart turiu eiti i kita vieta.Oho galvoju,kodel is karto nenusiunte kur reikia? Nes norejo isgrezti pinigus manau...Ir tas nezmoniskas vitaminu prirasymas,moralas del per reto lankymosi..kaip manot kodel? Kad kuo daugiau leisciau pinigus.
    Anglijoje patiko,kad daznai lankydavo namuose apziureti mazyli ir mane,kaip giju.Tik grizus is ligonines,midwife atejo jau kita diena.
    Kas nepatiko.Kadangi pernesiojau,labai pergyvenau,nes cia Anglijoj dvi savaites reikia laukti,kol tau skatinamus leis.Lietuvoj man atrodo ilgiau triju dienu neleidzia vaikscioti.Jie sako,kad savaime uzeinantys saremiai yra sveikiau.Labai pergyvenau del mazylio ta savaite kai pernesiojau.Be to,nepatiko,kad nedare niekas ultragarso,kai paprasiau ligonineje po nurodytos gimdymo datos.Paklause sirdeles ritmu ir viskas.Sake,viskas tvarkoj.Nepatiko ir tai,kad po gimdymo nera ginekologo apziuros,na nebent pati vaziuotum i ligonine reikalauti apziuros.O mane priziurinti daktare,tik paklause,kaip jauciuosi ir tiek.

    geguziukas

  5. 1

    Pritariu daluzei, kad ir kas tau bebutu kad ir kaip blogai bus, pas juos cia yra viskas normalu. :/

    kasstina

  6. 1

    na as ir nelabai esu patenkinta nes kuom besirgtum pas juos yra normalu viskas o jai pasakai kad skauda tai paracetamolio duoda cia didziojoj britanijoj

    Daluze

  7. 1

    Gyvenu Norvegijoje.nestumas buvo nelengvas.Priekaistu savo akuserei galiu pasakyt tik vienu atveju.Kai nestumas buvo beveik trys men,pradejo skaudeti pilva.Paskambinau akuserei,o ji man saltais nervais telefonu isreze,kad man persileidimas ir nieko padaryt negalima.Pas daktara tik kita diena eit.galvojau nuprotesiu.Bet,aciu dievui,viskas gerai baigesi.
    Prieziura per gimdyma buvau labai patenkinta.

    rimrem

  8. 1

    Nepasakyciau, kad esu labai patenkinta. Gyvenu Pietu Welse,tai kai sizinojau, kad laukiuosi ir pradejau lankytis pas daktarus mane nustebino, kad demesio cia i tave nelabai deda, reikia jo isireikalauti paciai (keista man tas). Pritariu Eglei, geriau cia nesirgti.
    (atsiprasau, kad pasikartoju :) ) neprisijungus atsakiau.

    kasstina