Atsakymai

  1. 3

    skaičiau. man ji visai patiko. nors labiau turbut Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, sandee Hathaway "Nesciosios vadovas" praverte ir buvo aktualesnis ir daigiau informatyvus. Taip pat "Nesctumo biblija". Viskas ten gerai - daug naudingos info ir siaip smalsumui patenkinti, kartais tik reikia atsirinkti, nes vis tik tai daugiau amerikietiskai visuomenei taikyta.
    Dar yra Spokas, kuri ir musu mamos tikriausiai sakite :)

    Lolita

  2. 2

    as pirkau Nesciosios biblija,siaip knyga patiko ir tokia miela pavartyti,dabar nepirkciau tokios, butu gaila pinigeliu,visa info galima rasti internete,tada ja pirkau nes interneto dar neturejom,buvo laisvu pinigeliu ir labai rupejo paskaityti kaip kas bus:)

    rujga

  3. 2

    As nusipirkus buvau NEsciosios vadovas. Biski skaiciau na man tai nepatiko nelabai idomi tas pats per ta pati. Bet va kai gime kudikis nusipirkau Vingras, Cerniauskiene ,,Pirmieji treji gyvenimo metai". Tai idomi knyga.

    austeja0809

  4. 1

    Skaiciau. Man ji patiko tik [paveiksleliais..

    Auksare

  5. 1

    turiu sita knyga,bet manau yra ir idomesniu knygu apie nestuma

    ruta26

  6. 1

    manoi sese ir siogerka ja nusipirko tai sake labai gera

    ervijota

  7. 1

    as turiu kaskokia kudikio knyga, bet bereikalingai pirkau.. nes bent jau mums niekas neatsitinka, pvz ten raso 12 men po truputi stojasi vaikas.. o pas mus maziukas nupo 10men vaiskto.. tai mes labai jau skubam pagal ta knyga..

    kristale

  8. 1
  9. 1

    As skaiciau Mazylio knyga, ten ir apie nestuma ir apie vaika iki 3 metu.

    Indruke

  10. 1

    taip skaiciau daruge paskolinu, na nieko knyga, bet pati nepirkciau, nes visa sia informacija galima rasti ir internete

    mysteryy