• 25ats.

    Kiek kartų nėštumo metu ginekologė(as) jums tikrino kaklelio atsivėrimą?

    Man jau pilnai 39sav, bet gydytoja dar nei karto netikrino kaklelio atsivėrimo. Procesas nemalonus, tai aš labai dėl to ir nepykstu :) Juolab kad ir nėštumas praėjo be jokių komplikacijų. Bet man tiesiog pasidarė labai įdomu ar dabar visur taip netikrina, nes kai laukiausi anų vaikučių, tai buvau tikrinama pakankamai dažnai.
    Na su antru vaikučiu buvo gresiantis, tai turbūt ir taip priklausė dažniau tikrint. Bet atsimenu, kad ir su pirmu vaikučiu tikrino bent kelis kartus per visą nėštumą.

    trejetukasMedicininė priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    Mane gal kokių 8 mėn. buvo užvaręs ant lėktuvo ir jau tada sakė, kad kaklelis išsilyginęs, tiesus ir jau pasiruošęs gimdymui, todėl sako, nekilnok rankų, neskalbk užuolaidų, bet kažkaip man tos jo kalbos nelabai į galvą lindo, tai gyvenau kaip gyvenau aktyvų gyvenimą, aišku be užuolaidų skalbimo ir kabinimo:)))) Ir išnešiojau ir pagimdžiau laiku. Ir dar kiek prisimenu kažkur vidury nėštumo irgi tikrino. O kaip buvo su ankstesniais, jau neprisimenu..... Net ir nežinau, tikriausiai tai no gyd. priklauso, jeigu nemato poreikio ir tavo pačio savijauta puiki, tai nereikia gal ir to patikrinimo.

    elegancija

  3. 2

    man patikrino ta diena kai atejau pasitikrinti nes jau buvo laikas gimdyt ir viskas, ryte patikrino, ir liepe imtis tases ir vaziuot gimdyti:)

    erika1984

  4. 1

    su pirmu nėštumu tikrino 1 kartą ir tai tik suėjus terminui, su antru nėštumu - nei karto.

    Lulu

  5. 1

    Kiek girdėjau iš atsiliepimų, labai priklauso nuo gydytojos-akušerės jūsų

    Ganešas

  6. 1
  7. 1

    Mano tokia šundaktarė buvo, kad visai netikrino, aš visą savaitę vaikščiojau su prasidariusiu kakleliu, o ta liepė ateiti po mėnesio nėštumo gale, tai vienu žodžiu trūksta žodžių....

    iinnggaa

  8. 1

    na nezinau viena ar du kazkur...

    daina

  9. 1
  10. 1

    man ne vieno,kai paskyre kita karta ateit as jau buvau pagimdziusi

    ervijota