• 21ats.

    paplepekim apie rinkimus:)) ar ejote balsuoti? ka manote apie visas laidas ir zinias apie balsu pirkimus ir kitas apgaules musu politikeliu? ar nekyla tokia mintis kad visi zmones poto taip gyvena kaip liaudis nubalsuoja ( liaudis tai kalbu apie asocialius, isgerusius asmenis, apie kaleime sedincius, na apie tokius visokius kurie net nezino uz ka eina balsuoti ir pazymi bet ka..) ar jums nepikta kai rodo jog nustate balsu pirkima, o poto mes visi 4 metus kesim vel istatymu pataisas kaip sumazinti motinystes pasalpas ar soc ismokas ir kaip dadeti mokescius.. kaip manot ar cia visame pasaulyje taip zmones balsuoja ar tik musu Lietuveleje?

    rainbowPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Labai geras pastebėjimas.100prc. pritariu.Anonimui

    Ir nereikia sakyti, kad mes "ubagų kraštas" ir taip toliau. Nes sau programuojame. Jei sakai, kad "aš ubagas", "jautiesi ubagu", o ubago sindroma turintis žmogus niekada nepasieks aukštumų. Jei visi tikėsime, kad Lietuva yra galimybių šalis, tokia ji ir bus. Nes šalį kuria jos piliečiai.

    Anonimas

  2. 2

    Balsavau visada ir balsuosiu ateity taip pat būtinai.
    Na,o demagogijų apie "nešvarius" rezultus,neišsenkančių kalbų, kiek bus balsavimų, tiek ir bus jų apie pažeidimus taip pat neišvengiamai...

    Anonimas

  3. 2

    Oj, tik dabar pamaciau, kokia klaida padariau atsakyme po situo klausimu.
    Norejau parasyti taip:
    "Manau, kad pats zmogus susikuria savo gyvenima, o ne seimas."

    Yuki

  4. 2

    Siuo metu gyvenu ne Lietuvoje. Bet jei ten ir gyvenciau, vargu ar eiciau balsuoti. Nesidomiu politika. Ir manau, kad pats gyvenimas susikuria savo gyvenima, o ne seimas.

    Yuki

  5. 1

    ne nu keistas zmogus - ronkimai tam ir yra kad kiekvienas pilietis pareikstu savo nuomone ir isrinktu jam priimtinus kandidatus, o cia smerkti ir irodineti kad va jus blogai balsavot uz darbo partija tai nera prasmes :) jus gerb. anonime isreiskete savo valia, kiti rinkejai - savo. jei tokiu uspaskio gerbeju pilna lietuva - nu ka padarysi, gal po metu bus isrinktas jums priimtinas kandidatas o dabar teks susitaikyti ir gyventi "kaip pasiklojom" :)

    arcita

  6. 1

    Anonime: Ar as kur parasiau,kad butent AS domiuosi politika!?
    Gal jau uztenka cia rodytis paciai protingiausiai,issaket savo nuomone ir valio,nustokit ja brukti kitiems.
    Kas kaip norejo,tas taip balsavo ir tikrai nieko tie zmones nera kvailesni negu jus.

    Jolka123

  7. 1

    As balsuot nejau,nes balsavimo lapelis ateina vienur o as gyvenu kitur ir beto nesidomiu politika.

    Ermita

  8. 1

    Pakankamai daug turi ir pakankamai gerai ismano politika.

    Jolka123

  9. 1

    nėjau balsuoti. Tiesą pasakius būčiau ėjusi, bet tą dieną kai reikėjo eiti užmiršau, tai taip ir nuplaukė mano balsas.. so whatever... nieko nebus geriau, plėšikai valdžioje sėdi...

    saidile

  10. 1

    Musu visas namas balsavo uz darbo partija,niekas nebuvo atvazeves,niekas nepapirkinejo,pilstuku jokiu nepile,del ko balsavom,jau daug kas isvardino priezastys,beja mes is Vilniaus ir dauguma jaunimas.

    Jolka123