• 10ats.

    Noreciau pasiteiraut del 10 men. vaikucio miegojimo nakti, kuris labai blogai miega?

    Mano mergytei beveik 10 menesiu, bet nakti labai blogai miega, maitinu krutine, keliasi per nakti 3-4 ir daugiau kartu dar nebuvo nakties kad visa ismiegotu ar jums taip buvo?kaip sprendete toki klausima?

    as12MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mum ir 10 mėn. taipogi ne vienos bemiegės nakties.Ir kelamės nuo 2jų iki 6-8 kartų .tai pavalgyt,tai atsigerti,tai šiaip mamos,tėčio rankų reikia.
    Viskas čia normalu, su laiku išaugama.
    Žinoma ,kad nelengva,bet kai išaugs, tai liks tik gražus prisiminimai,kokią nuostabią progą turėjot pamyluoti. Ar netnoras dar kartą tai patirti,bet jau pats mažylis neis ant rankų..

    Anonimas

  2. 2

    turekyte mamayte kantrybes ir jusu vaikutis is sito amziaus isaugs

    ABMamyte

  3. 2

    Mano sunui 9men., irgi daznai nakti keliasi, nors maitinam misinuku.

    Yuki

  4. 1

    ir mano merginos nemiegodavo naktim, tik didesne jau tai isaugo, o mazoji vis dar keliasi pienuko pagert, labai nuvargina tokie kelimaisi, bet dar turbut kokius metus reiks palaukt, kol ismiegos visa nakti, nes didesne dar kokiu 2 metu budama vis keldavosi nakti arbatos pagert.
    tik su sunum tokios problemos nebuvo, nuo men. amziaus jau leido mamytei miegoti visa nakti :)

    auvilė

  5. 1

    Reiktų išlaukti ir praeis ši problema

    Ganešas

  6. 1

    Mums metukai, bet irgi dar nesam ismiegoje nakties. Keliames maziausiai 2 kartus pavalgyt pienuko. Manau, kad is to isaugs, tidel per daug nesijaudinu :)

    Isnykstanti

  7. 1

    O as pradejau galvot gal kas negerai,bet jai ne tik mums taip tai tada lauksim kol paaugs:) pabandysiu vedint pries miega kambari,o del aprengimo tai ne aprengu mazyle nakciai laisvai ir ne per siltai:) aciu uz atsakymus visiems:)

    as12

  8. 1

    mums 12men.ismiegam visa nakti,labai retai kada atsikele ,gal pas jus labai silta,arba siltai aprengiat nakciai,tai vaikas vartosi ,blaskosi,vedinkit vakarais kambari

    nežiniukė

  9. 1

    Mano mergytei 10 mėnesių, keliasi naktį maždaug kas 2-3 val, tai 4-5 kartus, jeigu dygsta dantys, tai būna naktų, kad kas valandą. Manau, kad reikia laiko ir išaugs. Pavalgiusi miega ramiai.

    Lauryytte

  10. 1