Atsakymai

  1. 4

    Man skaniausios sriubos yra barščiai ir šaltibarščiai,na gal dar raugintų kopūstų sriubą priskirčiau prie mylimiausių,nors šiaip valgau visas sriubas,gal tik pieniškos sriubos mažiau....

    debesėlis

  2. 3

    Man skaniausia šaltibarščių sriuba. Toliau eitų rūgštynių, žirnių, pupelių, daržovių, barščių ir t.t. Patinka ir pieniška makaronų, bet ją verdu retai, nes vyras jos visai nevalgo :(

    trejetukas

  3. 3

    man turbut pupeliu sriuba pati skaniausia, kai tikros vistienos sultinyje virta.
    Dar labai skanu cili sriuba, bet is tikruju tai nesiskaito, kad sriuba, tai tipo troskinys, tik lietuviai issiverte ta dalyka kaip sriuba.

    Agne

  4. 3

    as neturiu megstamiausios sriubos,turiu nemegstamiausia- tai pieniska makaronu,o visas kitas megstu,na gal galeciau labiau isskirti marinuotu burokeliu sriuba,savo verdama pupeliu ir pievagrybiu sriuba:)

    rujga

  5. 2
  6. 2

    Man barsciai,vyrui-saltibarsciai;)
    Dar vasara dievinu pieniska svieziu darzoviu sriubyte..mmm,kaip skanu.

    rimrem

  7. 2
  8. 2
  9. 2

    Na nelabai turiu mylimiausią, nes namie nelabai kas sriubas valgo, tai retokai verdam. Kažkada mokyklos laikais buvau labai atsivalgiusi agurkinės, ilgą laiką negalėjau žiūrėti į ją. O dabar viena iš mėgstamiausių. Dar skani pieniška daržovienė - bulvės, morkos, žirneliai, kopūstas, šiek tiek prieskonių, sviesto (dėl riebumo), užpylus pienu šiek tiek pavirti. Tai šitą galiu valgyti ir valgyti. O ir visas kitas, jeigu tik kas išvirtų, valgyčiau su malonumu:))

    elegancija

  10. 2

    man skaniausia marinuotu burokeliu:)galeciau valgyt visa savaite ir nepabostu:)

    erika1984