• 31ats.

    Ar dažnai perkate bulvių traškučius?

    Aš esu prieš traškučius, juos valgyti nesveika, tad esu nusistačiusi prieš juos, mano vyras karts nuo karto perka, sūnus labai nori jų, oa šjam neperku.

    ernesta3Maistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Labai retai... gal vasarą, kartais prie alaus vyrai nusiperka,o šiaip nevalgom :)

    almyte7

  2. 3

    Mūsų šeimoje labai retai yra perkami traškučiai,aš galima sakyti jų visiškai nevalgau,o vyras kartais prie alaus jų pasmaguriauja,o vaikui labai ilgai jų neketinu duoti....

    debesėlis

  3. 2

    as pati juos gaminu mikrobangineje, tik planai supjaustau ir nuplaunu vandenyje, ir siek tiek prieskoniu na ir reikai stebet, nes greit sudega, bet tai ne taukuose virta bulve, tai vis tu reibalu maziau.. o vistiek skanu..

    gertruda

  4. 2
  5. 2

    Lbaai retai, nebent draugai uzsuks i sviecius su alumi ir asines. arba i kina einam ir nuperkam. mes zinom, kad nesveika ir stengiames nevalgyti:)

    dianela

  6. 2

    Daznokai, nors pati ju nevalgau, bet vyras labai juos megsta ;)

    Benikiux

  7. 2

    Deja, pas mus jie daznokai buna namuose, nes vyras megsta ir sveciai bernai grauzia juos prie alaus, tai ir musu mazius del ju lydosi, bet daznai negauna tiek kiek noretu. O as retkarciais ju irgi uzkramtau, bet smarkiai ju pirkti nedraudziu, svarbu, kad ne kasdien juos seima grauztu.

    Agne

  8. 1

    Jau nebeperku išvis. Ne tai, kad jie nesveika. Bet jie dar ir neskanu... pasidarė

    Auksare

  9. 1

    i menesi karta tikrai nusiperku,labai skanu,nors nesveika

    ruta26

  10. 1

    Kartais nusiperkame,bet retai ir tai tik prie alaus kai su vyru atsigeriam ir tiek bet labai jau retas atvejas pasitaiko,šiaip labiau patinka man pasikepti namie duonos su sūriu ir majonezu tokia mišraine gaunasi galėčiau valgyti ir valgyti :))

    ikmeskute