• 12ats.

    Cukinijos. Patiekalai iš cukinijos. Ar iš cukinijos gaminat kokį patieklą, kaip būtų skaniau?

    Aš esu kepusi cukiniją pamirkytą kiaušinyje ir miltuose, skanu, bet norėčiau sužynoti daugiau apie cukinijos patiekalus :)

    ernesta3ReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Labai skanu cukinija idaryta malta mesa su darzovem, o ant galo dar ir surio uzdeti

    Ewelina

  2. 2

    Musu mamos ir mociutes is cukinijos gabaliuku, morku, svogunu ir paprikos virdavo troskini ir vakuodavo, tikrai labai skanu. O dar mociute kepdavo miltinius blynus su cukinijomis: galima jos i tesla daug itarkuoti arba riekelemis ideti. O mazas cukinijas zalias skanu tiesiog pakepti su svogunais ir paprikomis ant keptuves alyvuogiu aliejuje, pabarstyti jas druskele, pipirais ir ciobreliais, labai skanus garnyras. dar cukinijas mes apibarstome prieskoniais ir kepame lauke ant groteliu prie saslyko.

    Agne

  3. 1

    kepu blynus is cukinijos

    ruta26

  4. 1

    Kepu blynus su cukinija arba troskinu su bulvemis.

    Imbiere

  5. 1

    Grezineliais cukinija apkepinu keptuveje, tada per mesmale permalu. Tada vel i puoda, pritarkuoju ber burokine tarka morku, ipjaustau svogunu, cesnaku, salieru ir troskinu toliau. Prieskoniu, druskos pagal poreiki. Nerelaiai skanu

    Auksare

  6. 1

    cukinija dedu i troskini darzoviu

    arba kepu-nulupu , supjaustau riekelemis , apvolioju testa ir i keptuve. O tesla darau miltai ir vanduo , vegeta. darykit nevisai skysta tokia geriau tistesne kad nenubegtu nuo cukinojos

    Mazute

  7. 1

    kazkada iš interneto parsisiūstas receptukas,kuris labai prigijo...
    1 vidutinio dydžio cukinija (Cukinija)
    1 žiedinis kopūstas (Žiedinis kopūstas)
    100 g sviesto
    3 šaukštai miltų
    1 stiklinė pieno
    3-4 pomidorai (Pomidorai)
    200 g fermentinio sūrio
    druska
    pipirai
    krapai

    Cukiniją nulupame, supjaustome griežinėliais, išimame sėklas ir trumpai paverdame pasūdytame vandenyje.
    Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
    Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
    Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
    Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
    Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
    Užbarstome susmulkintais krapais.

    gintarep

  8. 1

    taip kepu ir daznai,jums reikes:kiausiniu pora,cukinijos,svoguno,pamidoru,vegetos,ir desros.cukinija ir svoguna supjaustai gabaliukais,ir kepi,poto supjaustai pamidora,paskui dedi vegeta ir tegul viskas sunta keptuvej,paskui ant galo sudedi desra dar pakepi ir kaip baigia kept ydedi kiausinius,ir dar kelias minutes pakepi maisyti butina,.skanaus,man tai labai skanu.

    lijana2

  9. 1

    As kepu blynus, padarau tokia tesla, kaip miltiniams blynams, tik be cukraus ir dedu tarkuota cukinija. Gaunasi panasiai, kaip bulviniai blynai, labai skanu :)

    Indruke

  10. 1

    as ziemai darau su svogunais,kariu ir obouliu actu,kepu griezinelius aliejui svoguna,morkytes ir patroskinu su pomidoru padazu,orkaitej-per puse perpjautas su deryte,darzovem,suriu..

    tuti