• 6ats.

    nerandu kazkaip internete, tad laukiu jusu nuomoniu:) ka galetu reiksti jei sapnuoji kad stovi prie juros kranto, bangos dideles, tu nusisuki grizti link kopu ir jura teve vejasi, vanduo koju neliecia, tik ta duztanti banga kiek eini tiek vejasi... poto sapnuoju kad uzlipu kazkur i kopas ir stebiu ta "issiliejusia" jura... aplinka niuroka, tamsi, bet baimes jausmo nekelianti... sapnuoju si sapna ne karta ir atsikelusi ryte aiskiai prisimenu, lyg tikrai tai butu vyke.. kaip manote ka tai galetu reiksti:))

    rainbowSapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jau nieko nereiskia,ispasakoti sapnai nesipildo :)

    Anonimas

  2. 1
  3. 1

    Nežinau, galiu pasakyti,kad pati esu ne kartą sapnavusi tokį patį sapną,bet kaip nieko neatnešė tos dūštančios bangos, taip neatnešė ;)

    safyra

  4. 0

    Taip, pritariu meškeriotojai, jog tai pasąmonės vaizdiniai. Gali būt, jog tos bangos kažkokie sprendimai ar permainos, kurios turi būt tavo gyvenime, bet tau sunku jas priimti, apsispręsti ... Arba, atvirkščiai, kad ir jauti gyvenime įtampą ar kokius nelabai pageidaujamus pokyčius, tu juos gebi nugalėti - juk bangos tave tik vejasi, bet nepasiekia :-) Po ryškių sapnų, juo labiau pasikartojančių, svarbu išanalizuoti tiesiog save ir rasi atsakymą :-)

    niurka212

  5. 0

    Vandeni sapnuoti gerai,jei jis svarus, skaidrus, sviesus, jei jame neskesti,jei nekelia baimes. tavo atveju sapnas visai priesingas ... bet nereikia gasdintis ir uzsiciklinti ties bedu laukimu :) tiesiog gal stresuoji, nervuojies ko nors, o nakti is pasamones issiverzia ivairus vaizdiniai ...

    Meskeriotoja

  6. 0