• 19ats.

    kaip manot kas kaltas, kad 2 metų vaikas kandžiojasi darželyje? ne kartą atėjus pasiimti vaiko auklėtoja sako kad vaikas kandžiojasi...kaip būtų galima išspręsti šią problemą...?

    laimikeLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Labai daznai del tokio vaiku elgesio buna kalti tevai.Ikanda pirma karta vaikas,juokinga,antra karta,juokinga,trecia ir kitus kartus jau jam tampa iprociu.Ir jis nesupranta,kodel anksciau buvo galima,o dabar negalima kast.Mano dukryte pasikandziodavo,tai as jai leisdavai i delna kast.Ir taip ir anaip i ji man bande kast-nepavyko,po kurio laiko neidomu buvo kandziotis,nes neimanoma pasiekt rezultato.

    grirute

  2. 2

    gal kiti vaikai kandziojasi,uz tai ir jusu kandziojasi

    ruta26

  3. 2

    niekaip, aisku tai visai nejuokinga.. nes maniskis ir kandziojosi, bet ir tada kaip jy kaska isnervuoja,, ateinu pasiimt vaiko jam tada buvo 3 metai, dabar 4 :) ir auklyte sako jis ikando kitam vaikui.. gryzus namo, aiskini, negalima kasta ir t.t kaip jam dar paaiskint? po laiko duot rykste?.. nesamone,, ir tada kai mano vaikui ikando kitas vaikas, as tada pajauciau ta jausma kuri jaute, mama kurios vaikui maniskis ykando :( nemalonu, bet jie tai isauga.. taip jie isreiskia savo pykti.. maniskiui isvis i zanda ikando, iki melynumo... bet as neejau ir negrumojau pirstu, kodel tas vaikis maniski sukandziojo.. o pazystamos darzelyje, net tevai rinko parasus kad ta vaika kuris kandziojasi pervestu i kita grupe..

    kristale

  4. 1

    na reiketu ieskoti tame priezasties...ar ir namuose vaikas taip daro?

    nade

  5. 1

    greiciausiai vaikui skiriama per mazai demesio ir tevai nespeja su juo pabendrauti tinkamai

    vinipukas

  6. 1

    nu nieko sau pas tave protelis :D nera ko cia gincytis su tavim, geriau aisku kitus apkaltint kaskuo ania? va tokios mamos ir numeta vaikus aukletojom, o jus mokinkit ant puodo sest, kalbet, valgyt, sneket, o jei kas atsitinka iskart jos kaltos.. nera ka cia su tavim diskutuot..

    kristale

  7. 1

    ne raima, mes apie rutas tu apie metas :D pakist vaikui zaisla, tada reikia prie kiekvieno vaiko pastatyt po aukletoja, kad suziuretu, kad nesimustu ir nesikandziotu. tai ivyksta akimirksniu, zaidzia, supyksta ir staigiai ikanda.. cia nepades nei zaislai nei aukletojos.. ir cia nekalbama apie tada kai dygsta dantys, vaikas kolektyve jau ne namuose.. cia viena vaika sunku namuose suziuret, o vienai aukletojai 20 priziuret pagalvokit kaip? as niekad nekaltinu ju, jei vaikas ir nukrenta..

    kristale

  8. 1

    Jei vaikas kanda jum kaskit jam atgal i pirstuka, supras, kad skauda ir gal nebekas, as taip darau dukrytei, jei man pesa plaukus, nestipriai papesu jei, ir tada baigia, nes supranta, kad ir man skauda...

    estrella181

  9. 1

    raima, sioje sitaucijoje kramtomi zaislai neprieko.. vaikui 2 metai ne 6menesiai.. kaip jam paaiskint, jei supyksi kask i zaisla??? vaikas kandzioja kitus vaikus o ne baldus, ar zaislus.... isaugs ir tiek.. arba nustos kandziotis kaip jam kaskas atgal ikas.. o nevedimas i darzeli man atrodo neiseitis tikrai..

    kristale

  10. 1

    :))) as savajai isnybiu jai ikanda,ir pastebejau jinai kanda labiau i pirstus ir as sakau nu tik pabandyk kast tada jinai tik vos vos sukanda,nes jinai zino kad as jai znybsiu :)) va tik tevelio labai jau gaila jisai net nespeja sureguoti kaip bando kast..Patikekit viska jusu vaikas supranta tik gal to neparodo.

    Indruliukas2010