• 15ats.

    Mamos, kaip jums sekasi uzmigdyti savo mazuosius? Ar daug vargo turite? Ka darot, dainuojat, supat? Nes pastaruoju metu su savaja neklauzada turiu daug vargo su miegu, matosi nori beprotiskai miego, bet vistiek sedasi, zirzia, pyksta, jei guldai atgal, neleidi keltis ir t.t.Jei lopsines kokios ar supimas nepadeda..Taip prasikankinam pora valandu, kol pagaliau nusminga;/

    MysticaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as supdavau,taip vargau iki 9 menesiu,paskui mums tik eme padeti lopsines

    nade

  2. 2
  3. 1

    Pamaitinu,paguldau i lovyte ir iseinu,uzmiega pati.

    Jolka123

  4. 1

    sunkiai, turiu buti salia jo, jis laiko mano ranka, arba turiu pasakas skaityti/sekti, arba lopsines paleisti per cd, buna vargelio, bet buna kad ir greit uzmiega, tik as visada turiu buti salia jo.

    vinipukas

  5. 1

    kaip pripratinat taip ir turit.Vaikas turi uzmigt pats be jokiu supimu,liuliavimu prigulinejimu.Isiveskit tam rituala ir kasdien laikykites visko tuo paciu laiku ir vaikuciai priptranta.Vieni greiciau kitiem reikia dfaugiau laiko.

    Anonimas

  6. 1

    maniskiui 2,5 metu tai guliu salia ir glostau galva kol uzmiega,nes kitaip neuzmiega

    ruta26

  7. 1

    as savaja pasiguldau idedu soske uzdedu migduka ant veido ir ramu :)

    Justeee

  8. 1

    na mano patrimas butu pries migdant vaikuti jums paciai nusiteikti ramiai, isvyti blogas mintis ir atsiduoti su visa meile vaiko migdymui.. mano maziui 1,1 m tai jau supratnta kai pasakau eisim miegelio, atsigula man anr ranku, vov vos judinu dainuoju bet ka grazaus, nebutina kazkokias spec daineles ir uzmiega, na o jei pati kazko nerimauju ir mazasis ziurek sedasi, gulasi arba vos padetas i lovyte pasoka saukdamas..

    rainbow

  9. 1

    visko yra buwe,yra buwe kaip jus kad sakot pora valandu riekia vargti o buna kad iskart ant sono ir miega..keviena menesi vis keiciasi.ar skauda.ar dantukai,ar pilvukas.lieka tik islaukti

    saulyte6

  10. 1

    Priklauso dar ir nuo amžiaus, aš neturiu labai daug vargo su savo 10,5 mėn kūdikiu. Pamaitinu MP, tada ant rankų pasūpuoju ir užmiega.

    Lauryytte