• 9ats.

    pilvo skausmas

    labas vakaras. pasidariau testuka ir rodo teigiama. juociusi lyg rojuje, tik ramybes neduoda viena beda.. kazkodel pilvo apacia kartais sumaudzia. ar skausmai gali buti nuo augancios gimdos?

    samsung1992NėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    labai Jums aciu uz patarimus ir gerus zodzius. :) iskart ramiau.. esu palikusi zymiai jautresne, tai kvailos visokios mintys lenda i galva :)

    samsung1992

  2. 2

    buvau pries pora dienu, bet neprieme. liepe ateiti uz gero menesio, tik tada sake patikrins mane.. pirmasis nestumas, tai viskas labai neaisku.

    samsung1992

  3. 1

    Jei tik toks pamaudimas kaip budavo pries menesines viskas gerai , nesinervuok ,man lygiai taip pat nestumo pradziojo buvo . Jei daznai spazmuoja , nusipirk pagerk magnio diasporal .O jei labai labai neramu visada galima apsilankyti privacioje klinikoje .Sveikinu ir dziaukis nestumu!

    Mazute

  4. 1

    Nemanau, kad kažkas blogo, būna tokie skausmukai dažnai

    Ganešas

  5. 1

    nieko blogo,tas maudimas ir man buna.

    ineta1991

  6. 1

    visupirma nesinervuok,nes jug tau negalima,dziaukis nestumu:-)o visu antra tai nera nieko blogo,man taipp irgi esa buve,jug pas tave ten viskas keiciaisi

    ABMamyte

  7. 1

    na jei anksciau sito nebudavo,tai patarciau pasirodyti ginekologei ir ji ivertins situacija

    nade

  8. 0
  9. 0

    oj kiek man buwo tokiu pamaudimu..manau naturalu jei skausmai nera stiprus ir nera kraujavimo.jug wiskas ten dabar pas tave keiciasi.sekmes

    saulyte6