Atsakymai

  1. 2

    Žinot,aš irgi vos sužinojusi kad laukiuos,jau svajojau kaip myluosiu,supuosiu,kaip puošiu,ko prireiks.
    Bet deje, abu laukimai stebuklo pasibaige persileidimu.
    :( 16 ir 17 savaičių.
    Dabar,galvoju ant kiek skaudesnių išgyvenimų tektų patirti,jei po tos siaubingos traumos sirdyje,grišt iš ligoninės zinant kad tavo vaikelio nebera,dar akis badytų rubeliai skirti tam mazam stebuklui.
    Gink dieve,linkiu jum tik pacios tyriausios motinystės,sveikucio vaikelio sypsenos...
    Tiesiog tai mano patirtis..

    Anonimas

  2. 2

    Jus tik suzinojot,kad nescia,o jau apie drabuzius galvojat,spesit dar :) dziaukites kol kas nestumu,bus dar laiko viska supirkti.

    Jolka123

  3. 1

    Lovyte , vezimelis , auto kedute, vonele ir t.t.

    Mazute

  4. 1

    Oi, spėsit dar viską įsigyti. Būna įvairių leidinukų su kraitelio sąrašu, bet daug kas priklauso nuo jūsų apsisprendimo

    Ganešas

  5. 1

    sveikinu:)visu pirma rupinkites savimi,ir leliuku,laukneseliui dar laiko bus. Pradekite gerti nesciosioms vitaminus,arba folio rugsti.

    ineta1991

  6. 1

    nieko cia blogo,jai ir jau galvoja apie vaiko reikmenis,suprantu jus:-)tad rupinkytes dabar savimi,lepinkite,o vaikiuka peadekyte rupintis,kai bus kaskur septyni menesiukau:L-)

    ABMamyte

  7. 1

    na sveikinu su nauja gyvybe ateisiancia i pasauli..svarbiausia siuo metu pasirupinti savo sveikata ir vaikelio gerove pilvelyje,o paskui jau rupinkiyes vaikelio laukneseliu:D

    nade

  8. 0

    Mergina pasake kad daugiau vitaminu gerk ... geriau sveikai maitinkis ,o maziau tu vitaminu ,nes toje tableteleje istikruju nzn kas gali buti per s..
    Gerk i diena po 2l vandens . Ruduo .. jug bulves,morkos,brokai ,obuoliai ..visko galima gauti is ukininku ar is savo darzo jei kaimeli gyveni :) O pirktis suspesi ..bet reikes rubeliu ivairiu dydziu ir maziuku nusipirk kelis ,va mano draugei pranasavo didele mergyte o gime51cm :)) Taip kad nereike aklai tiket medikais.Kojnyciu ,pirstinyciu ,pampersai,serveteles,vonele,ranksluostukas,pientraukis jei pati maitinsi (turesi pieno) atsargai misinuka turek namuose pasidejus , buteliuku , lovyte , patalyne nair dar aug visko :))) Susirask googleje ''reikalingiausi kudkio daiktai '' arba kitaip ''kraitelis''

    Anonimas

  9. 0

    internete paieškokit buna sarašai kraitelio , ten viskas surašyta, tik nepersistenkit , daug ko ir nereikia iš tu dalyku

    IlonaP