• 13ats.

    Atpila maisteli

    Maitinu pati ir dar plius primaitinu misinuku, nes nevisada pasisotina MP. Mums 2 sav. per visa laika kuo puikiausiai valgeme misinuka ir neatpilinedavome. Dabar pavalge atpilame ir gan nemazai. atpyles mazius ir vel praso valgyti. Ar kam nors teko susidurti su tokiu dalyku? nezinau ka tokioje situacijoje daryti, ar duoti dar maistelio ar ne. as kaip suprantu jei atpila tai reiskias, kad buna per didelis kiekis maistelio.

    BenikiuxMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    O kodėl sprendi, kad jam neužtenka tavo pienuko? Nelabai suprantu, kam primaitinti mišinėliu? Jau geriau dažniau duok krūtį, tai bus daugiau naudos ir tau ir kūdykiui, ir pienuko gamybai. O kadangi atpila, tai suprantu, kad tikrai per daug maistelio, o gal ir mišinukas netinka. Nes kartais iš pradžių mišinukas tinka, o paskui jau nebe ir tada pradeda atpilinėti. Gal turi svarstykles, tai pabandyk pasverti prieš maitinimą ir po ir pamatysi, ar nors kiek pasunkėjo. Reiškia jau yra pasisotinęs. O jeigu sakai, kad alkanas dažnai būna, tai gal ne dėl alkio, o kitos priežastys- nori dėmesio, šiaip ką skauda. Nors sako, kad sotus papo neims, bet mano mažoji niekada krūties neatsisakydavo:)))))

    elegancija

  2. 5

    Mano pazistamos vaikutis atpila beveik po kiekvieno pavalgymo.Kiek kartu mama klause gydytojos apie tai,ji atsake,kad jei maziukas priauga normaliai svorio,atpylimai nepavojingi.
    Bet,jei jau labai nerimauji,geriau pasikonsultuok su gydytoja.
    Beje,sveikinu su kudikelio gimimu;)

    rimrem

  3. 4

    Ar pati nusprendei maitinti ne tik savo pienu? Manau tik tavo pieno turetu uztekti, nereikia misineliu. Gali del misinelio atpilti, bet jei retai atpilineja nera del ko nerimauti. Palaikyk pakelta ilgiau, kad atsirugtu, gal nebeatpils, kaip jau minejo ;)

    Erika_P

  4. 3

    ilgiau palaikyk stacia, gal per daug prisisiurbia, gal skylute per didele, pasikonsultuok su gyd

    mysteryy

  5. 3

    O jei tik pati maitintum?Ar vaikiuko svoris krenta,kai pati maitini?

    gintarep

  6. 2

    Visiskai pritariu Elegancijai. Mano patarimas irgi butu maitinti tik savo pienu. Jei daznai jo siulysi ir neprimaitinsi misineliu, jo tikrai uzteks. Zinoma, nereiskia, kad nuo MP neatpylines. Bet tada ir spresti bus paprasciau: arba vaikas persivalgo, arba neatsirugsta. Jei persivalgo, tai nieko tokio, kad atpila, jei neatsirugsta, ilgiau palaikyk stacia. Maniskis irgi atpylinedavo, bet as nesijaudinau, nes atpylinedavo paprastai (ne ciurksle) ir priaugdavo pakankamai svorio. Be to, visada apie tai konsultavausi ir su vaiko gydytoja.

    Ausra

  7. 1

    arba per didelis maisto kiekis arba vaikuciui reikia kito misinuko atpylinejantiems...

    daina

  8. 1

    reiketu persviesti vidaus organus,gal kas negerai ...

    ervijota

  9. 1

    cia daug rasoma apie atpylinejima
    http://www.tavovaikas.lt/articles/50/4.html

    Ausrine

  10. 1

    man atrodo,jei atpila,jam netinka misinelis.

    geguziukas