Atsakymai

  1. 2

    na mes ir ta ir ta turejome,tai labiau patiko buti vaikstyneje.

    nade

  2. 2

    Mes pasodinom į vaikštynę gal kokių 7 mėn, visi sakė, kad sėdės ir kai reikės, tai pati atsistos. Po poros mėnesių pradėjo ant pirštų galų šuoliuoti su vaikštyne, masažistė griežtai uždraudė vaikštynę naudoti ir dabar jau nebesistiebia taip vaikutis. 6 mėnesių irgi nesistiebdavo.
    Matyt priklauso nuo vaiko, vieniems tinka, kitiems ne.

    Lauryytte

  3. 2

    Jo visai mum nepreike.(manau,kad toks pirkinys nepasiteisina labai.Ji panaudos gal vos kelis menesius.Nebet patogiau mamai ka pasidaryt,kai saugiai vaikas pasodinta .O paciam vaikeliui ,tai labai pasyvus mokymasis zingsnioti.Vaikstukuose leliukai savarankiskai ismoksta vaikscioti veliau (Taip skaiciau literaturoje) Nes viska atlikiekant savo pajegomis greiciau lavinasi fiziskai. Nors vaikstuku reklamose teigiama atvirksciai..

    Anonimas

  4. 1

    AS PRIES VAIKSTYNES...VAIKSTYNES GERAI TIK MAMAI O VAIKUI JOKIOS NAUDOS,TIK KLISOS KOJOS,VAIKSCIOJIMAS ANT PIRSTU GALU..

    saulyte6

  5. 1

    na kaip cia pasakius, galima sakyti, kad pasiteisino. na mes ir vaikstyne ir stumduka turejome.

    tikmama

  6. 1

    Neturejom vaikstynes, tik stumduka, bet ir juo mano vaikas nesizavejo, ismoko vaiksciot, kai tam atejo laikas.
    Kiek teko skaityti literatura, esu susidariusi neigiama nuomone apie vaikstynes, bet kadangi neisbandem praktikoj, tad nieko daugiau komentuot negaliu.

    Vita_321

  7. 1

    Nepritariu IZABELIJAI.Nevisada knygose rašo teisybę.Mano puikiai pradėjo eit viena,ir tikrai ne vėlai pradėjo eiti pasilaikydama ar su mano pagalba,nors vaikščiodavo su vaikštyne.

    aidaS

  8. 1

    Mums pasiteisino,patiko ir lakstė kaip pasiutus.Su stumduku vieno vaiko negali palikti būt,vaikščiot,nes puls.O su vaikštyne atlėkdavo pas mane kai tvarkydavausi,valgyt darydavau.

    aidaS

  9. 1

    Maniskiai vaikai su mielu nori lakste su vaikstynemis .

    Ermita

  10. 1

    nusipirkom pries 2 savaites, o jau matau pokyti

    ERA29