• 11ats.

    Sergu ka patarsit

    Sergu antra diena nezmoniskai skauda gerklekosciu truputi sloguoju bet temperaturos neturiu . Labai daug arbatu geriu ,teraflu , nuo kosuliovaistu valau nosi juros vandeniu ..bet atrodokad tik dar labiau liga ieina .. kajus draot kaip sergat??

    clasika666Vaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Avieciu arbata,mirkau kojas vandeni karstam su druska pries miega lb padeda uzdedu kojines siltas ir i lova,o nuo gerkles gerai padeda tabletes hemoopatiniai engystol

    erika24

  2. 1

    Be savaites laiko nepasveiksit,kaip besigydytumete.

    Jolka123

  3. 1

    juros vanduo nuo slogos nelabai ir padeda nebent tu nescia bet kadangi geri teraflu kaip suprantu esi ne nescia tai pirma pakais nosies lasus gali net i kokius zoleliu paklausk vaistinei tikrai kaska pasiulis nuo gerkles skausmo gali keptuvei be aliejaus pasildit druska apie 3 minutes idet i kokia medziagos gabala ar net i kojine ir pridek prie gerkles paprastas ir efektivus budas.

    erdem

  4. 1

    Visi jūsų išvardinti metodai tinka, bet gal jums rimtesnė liga puola jau? Stebėkit, jei ilgai nepraeis, kreipkitės į polikliniką

    Ganešas

  5. 1

    nuo gerkles propolki man gerai padeda , ir kojas mirkyti karštam vandeny

    IlonaP

  6. 1

    Dėl gerklės - tai efektyviausias purškalas - JOX, gripex tikrai nepirkčiau, nes ten pagrindinė sudedamoji dalis paracetamolis - tad geriau gerkit paracetamolį 4 kartus į dieną po 2 tabletes. Gerkite arbatas, geriausia žolelių, daug negazuoto vandens. Labai būtų gerai, jei būtų gulimas režimas, kuo mažiau vaikščiokite, gulėkite ilsėtis.
    Šiaip jei nepraeina, tai nueičiau į mažą vaistinę nusipirkčiau antibiotikų Ospamox. Jie receptiniai, betkitur parduoda be jo.

    Apela

  7. 1

    lygiai ta pati kaip ir jus, pradzioje bandau visokias arbatas ir liuaudiskas priemones, o po to tik grebiuosi vaistu jei nepadeda...

    Lulu

  8. 1
  9. 1

    Man ir tas pats,kol kas jokių vaistų negeriu tik daug arbatų geriu,jaučiu ryt reikės kažką rimčiau pavartoti,nes esu užkimusi.

    emiliukas

  10. 1

    as koldrexs,arba gripexs geriu,arbata avieciu u medumi,garu pakvepuoju,i nosi lasiukus lasinu

    ABMamyte