• 9ats.

    Siaubūnas žagsulys, Patarkit, ką daryti, kad ji nustotų žagsėti?

    Mano dukrytei 4 paros, labai dažnai žagsim, nesuprantu, regis nepritraukia tiek to oro kai maitinu, bet visvien žagsim. Kartais begulint pradeda nei iš šio nei iš to žagsėti ir nenustoja labai labai ilgai. Patarkit, ką daryti, kad ji nustotų žagsėti? Taip gaila vaiko, juk jai skauda kai žagsi.

    safyraŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    naujagimiai daznai zagsi,nereikia nieko daryti,praeis savaime

    ruta26

  2. 3

    Tai kad neskauda kai zagsi....Turbut persivalgo, arba pasala. Manoji irgi daznai zagsedavo, gydytojui sakiau, bet nepasake nieko, tik kad diafragma kelia ir kad tai nieko blogo.

    Anonimas

  3. 2

    duokite siek tiek atsigerti..leliukui zinok labai isdrasko zaksulys gerklyte mums taip gydytoja sakydavo

    nade

  4. 2

    Aš irgi nemanau, kad skauda, kai žagsi

    Ganešas

  5. 2

    Mano sunus irgi daznai ir ilgai zagsedavo, kai buvo visai maziukas. Juk nezagsi istisai visa diena? Beje, zagsint tikrai neskauda. Gal pabandykite nusipirkti specialu buteliuka, is kurio geriant, nepatenka oras i vidu. Bandykit duoti atsigerti arbatos arba vandens.

    Yuki

  6. 2

    manoji irgi labai ilgai zagsedavo ir dabar dar zagsi,tai as jai biski vandenuko duodu ir praeina,bet mum jau eina ketvirtas menuo.

    ABMamyte

  7. 2

    Manoji spjauna lauk žinduką ;/

    safyra

  8. 2

    labai retai kai vaikas zagsi susales, daznesne zagsejimo priezastis per pilnas skrandukas - reikia duoti kudikiui kazka zysti, pvz. soske, ir praeis tas zagsuliukas, jei vaikutis vyresnis rekomenduojama duoti arbateles, bet per toki zinduka kad vos teketu, nes reikia tik sukelti zindymo pojucius.

    Lulu

  9. 1

    duokite kazko silto asigerti.

    tikmama