• 23ats.

    Mamos, kaip jums buvo, ar pirma pastojot ir tada apsizenijot ar viskas pagal plana - vestuves, o paskui vaikas?

    Jei pirmas variantas, ar teko susidurti su tokia aplinkiniu nuomone, kreivokais zvilgsniais, kad "zenijates is reikalo"?

    MysticaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pas mane viskas planuota...ilga ir grazi draugyste (7metai),vestuves-pragyvenom 2 metus ir tada vaikas,planuota mergyte.

    marinaaa

  2. 2

    As dabar 6 menesi nescia. Nieko nedareme, nes visada sakem ir norejom tuoktis ir krisktyti vaikuti viena diena, tai taip ir darysim :)

    Robertele

  3. 2

    Pas mus visas bendras gyvenimas ir tai ką veikiame jame ,viskas pagal planą.
    ( o vestuves,nevestuves ,kada gimdyt vaikeli,ar jo iš vis netureti, tik atskiri epizodai tarp dvieju zmoniu to pačio asmennio gyvenimo. )
    Nieko nesureikšminame.

    Anonimas

  4. 2

    na aš dabar pastojau...mes dar nevedę, tačiau tai planavome ateityje. Taigi, dabar galvojam ką daryti, ar ženytis dabar, ar pasilikti pagal planą vėliau... čia kaip rašė Mystica, vien dėl visų tų popierių dabar geriau būtų... :) žodžiu, mes pirma pastojom, o paskui vestuvės... :)))

    Anonimas

  5. 2

    As tekejau 7 men.nescia ir irgi visi galvojo, kad is reikalo, nors tiesa sakant planavau zenytis tik po kokiu metu, kai vaikas paaugs, su balta suknele ir baznycia, bet visgi nusprendem susirasyt iki vaiko gimimo, kad maziau reikalu butu su pavardziu keitimu, tevystes pripazinimu , popierizmu ir t.t. Vaikas buvo ilgai planuotas, tad tikrai ne is reikalo zenijaus;)

    Mystica

  6. 2

    siuo metu as laukiuosi, o savuoju nesame dar susituoke. :) bet po truputi planuojam vestuves :) o seima, gimines labai normaliai, tai prieme. begalo visi laimingi :)

    samsung1992

  7. 2

    Susituokeme, kai buvau 5-ta menesi nescia. Tik susiraseme, nes tikras vestuves, t.y. baznycioje, su vestuvine suknele, tortu, sveciais, ir t.t. ir pan. norime atsvesti ateityje, kai tam turesime pakankamai lesu.
    Iki siol skaudu, kai kas nors pasako, jog mane, kad tuokemes tik del to, jog laukiausi :( Nes taip tikrai nebuvo, tuokemes is meiles.
    Bet esu gana tradicisku paziuru, ir manau, kad geriau pirma susituokti, o tada gimdyti :)

    Yuki

  8. 1

    leliukas pilvelyje buvo,kai susizenijom

    ruta26

  9. 1

    pirma vestuve o po 3metu ir leliukas

    Anonimas

  10. 1

    nebuvo pagal plana,pirma dukra gime paskui vestuves

    sandi