• 19ats.

    plauku dazymas nestumo metu, kaip patvarkyti sukuosena nepakenkiant kudikiui?

    ka patartumete daryti? ataugo plauku saknys, o nesinori labai apsileisti. kaip pasitvarkyti sukuosena, kokiais metodais ir pan? aciu uz patarimus :)

    samsung1992Grožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pirmas nestumas, tai labai daug nezinau.. :) todel ir domiuosi :) be to, labai aciu uz patarimus :)

    samsung1992

  2. 2

    Siaip yra sakoma, kad negalima sazyti plauku kai esi nescia, bet ne del to, kad gali vaisiui pakenkti, bet del to, kad nenusidazys (nenuims spalva), bet istirko tai yra dar vienas mitas atkeliaves is senu laiku :))
    Niekas netrugdo atrodyti graziai per nestuma :)

    Robertele

  3. 2

    as galvoju, kad labai neapsileisti kirpykloje prasyti, kad sruogelemis padazytu su kokiais naturaliais dazais :) nesinori apsileisti :)

    samsung1992

  4. 2

    Tikrai siurpus *sauluze555* pasakojimas...
    Bet ar kas nors pasake, kad tikrai taip buvo del to, kad moteris, budama nescia, daze plaukus?
    As pati, kai laukiausi, daziau plaukus du kartus, ir nieko neatsitiko. Geriausia dazyti paciai, atidaryti langus, ir gerais dazais.
    Taip pat ir nagus lakuodavau bent karta per savaite, nieko nenutiko.

    Yuki

  5. 2

    šiais laikais tuos dažus nebaisius gamina, kiek pažįstamų dažė tuos plaukus ir nieko nenutiko, mažiau jūs čia gąsdinimų klausykit... ;) nuo plaukų dažų, nagų lakų ar kitokio šūdo nieko nenutiks, nerūkykit, negerkit, va kas svarbiausia

    Anonimas

  6. 2
  7. 1

    aš tik pasakiau kaip buvo nereikia iškart čia sakyt " o kas pasakė kad buvo nuo to" aš tiesiog pasakiau kaip buvo, nereikia čia užsipulinėti . :) gi aš samsung mamytei nesakau NEDAŽYK PLAUKŲ. :)))

    sauluze555

  8. 1

    nieko jam nepakenksi kad pasidazysi ar pasikirpsi, tik mitai ir senu mociuciu prietarai nestumo metu vaikscioti susivelusiai.

    Lulu

  9. 1

    jetau daziau su abiem nestumais ir nieko., tik kad su pirmu niekaip nenudaze, tiksliau nenueme spalvos

    tikmama

  10. 1

    Aš taip pat dažau plaukus. Nėštumo metu taip pat šaknys ataugo labai žiauriai, o tuo pačiu nėštumo metu susituokėme su mažylio tėčiu. Kad per vestuves neatrodyčiau baisiai, plaukus dažiau sruogelėmis:) Nes dažant sruogelėmis dažai neliečia odos.

    snaigyte