• 16ats.

    Kudikio vartymasis , kada pradejo vartytis ?

    Kada jusu vaikutis pradejo vartytis ?
    Dukrytei 4 men su puse bet nesivarto , paguldyta ant pilvuko graziai iskelia galvyte ir isbuna nemazai laiko, bet kaip atsibosta rodom balsa ,kad mama paguldytu ant nugarytes, ar reiktu sunerimti del to ? pasiskaiciau kad kitu jau nuo 3 men vartos

    Mazute1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    maniskis nuo keturiu menesiu eme vartytis

    nade

  2. 3

    Mes nuo pilvo ant nugaros vartytis pradejom mazdaug 3 menesiu, o nuo nugaros ant pilvo beveik 4... Siaip visi kudikiai yra skirtingi, todel nevertetu ju kisti i kazkius "o kitu jau taip daro" remus. Jei labai neramu, pasitarkite su gydytoja, gal skirs masaziukus, kurie pastiprins mazylio raumenukus ir pradesit vartytis.

    Isnykstanti

  3. 3

    manajai ketvirtas menesiukas eina,bet ji kai iskart prabuda kaskodel ant pilvuko apsivercia,o ir visa diena tai ant pilvo apsivercia,tai vel ant nugaros,sen apsiverte ant pilvo,veliau iskart ant nugaros ir iskart ant pilvo:-)tai nustebau koks kulverstukas

    ABMamyte

  4. 2

    Jau kokiu 2-3 menesiu pradejo vartytis :)

    Yuki

  5. 2

    nerimauti tikrai nėra ko :) manajam eina 5mėnuo, tai nuo pilvuko ant nugarytės (esant dideliam norui) apsiverčia, taip pat mėgina verstis ant šonelio, bet dar neišeina :)

    cooliuke

  6. 2

    nerimauti jums dar nera reikalo.Musu pradejo apie kokiu 4.5men vartytis

    sandi

  7. 2

    Nepilnai 4 menesiu pradejo vartytis.Miela mamyte,visi vaikuciai skirtingi,neuzauga pagal vadoveliu aprasus

    ruta26

  8. 2

    maniske nuo 3,5men pradejo vartytis.

    ineta1991

  9. 2

    Oj maniske tai tingine, tik kokiu 4-5 men ant sono apsiverte, o dabar mums 8 men, tai buna, kad nuo pilvo dar sunkiai apsivercia kartais, tingine:)

    Mystica

  10. 2