Atsakymai

  1. 3

    daviau kazkur iki 2 metu kol tik pats norejo,zinoma jau pritaikyta didesniam vaikui ir ne vietoj maisto,o tiesiog atsigerti,daviau Aptamil.beje beje paprastas karves pienas neturi jokiu isskirtiniu savybiu,nei vitaminu.o mano zuikis turi labai stipru imuniteta,geres kokybiska pieno misini,beveik neserga,sekmingai lanko darzeli.

    sandritute

  2. 2

    jus vaikus maitinat didziausia chemija!Absurdas!Anksciau nebudavo jokiu misinuku ir vaikai sveiki....

    Geracobra23

  3. 1

    iki 2m gere misinukus, juk ju buna ir vyresniems, veliau atsisake bet kokio pieno, dabar pieno isgeria tik su ''pieno siaudeliu'' pagalba, kurie duoda braskiu, karameles skoni...

    vinipukas

  4. 1

    Daviau iki 1.2m.veliau pati atsisake,negere jo,o vietoj jo nieko spec.kazko neduodu,nes pieno negeria.

    marinaaa

  5. 1

    nuo metuku pradejau duoti paprasta piena is parduotuves, man net giditoja pasake, kad jei nera alergijos, tai ir nereikia tu misinuku, duoti paprasta

    Katia

  6. 1

    mum 11 men -vis dar duodu misini, labai noreciau nutraukti bet kad neiseina kitaip. valgo nakti, buna ir diena atsigeria, ypac jei dygsta dantukas ir kito maisto atsisako bet matau kad yra alkana. kol kas misini duosiu ir toliau, nes karves pieno nezadu duoti dar bent 2-3 men. misinukas turi ivairiu vitaminu, mikroelementu kuriu gal ne visada is paprasto maisto pavyksta gauti o karves pienas is vis nieko labai gero neturi ir as jo nevertinu kaip labai naudingo mazam vaikui.

    arcita

  7. 1

    i maista iskeiciau nebeduodu nuo 7menesiu,nes pats nebenorejo.

    Anonimas

  8. 1

    Mes pakeitem neseniai, i aptamil pieno gerima:) skaniai geria jis ji:)

    la_cikyta

  9. 1
  10. 1

    As pakeiciau misinuka i namini karvytes pienuka mazdaug 1m.8men.Sekmingai,labai jai patiko ir dabar noriai geria pieneli.

    grirute