Atsakymai

  1. 4

    Mano dukrytei patinka maudytis, nesvarbu, ar ji savo vonelėje sėdi, ar didelėje vonioje. Tik tada būtinai reikia tkimšti vandenį ir jį visą išleisti. tai pats geriausias užsiėmimas. Ir su galvos plovimu neturim bėdė, ir dušo nebijo. Netgi su juo randa užsiėmimą. Gal ir tu pabandyk rasti naujų "žaislų" vonioje - dušas, šampūno buteliukas ar pan. (na, aišku, žiūrint kokio amžiaus tavo vaikiukas). Aš tai galvą išmuiliju, kai užsiėmusi sėdi ir ką nors krapštosi, o paskui ant rankos paguldau ir greitai nuplaunu putas. Galima taip pat ir su vyro pagalba išplauti. Vėliau arba dušu perplaunu, arba tiesiog iš puoduko švariu vandeniu perpilu, tik nepilu ant akių, o atlošiu galvą. Kartais suverkia, bet kad įsiverktų, dar taip nebuvo.

    elegancija

  2. 4

    manajam tik parodyk vandeni, laimes pilnos kelnes, lipti lauk nenori, galvos plovimas niekada nekele rupesciu:))

    erika1984

  3. 3

    labai patinka, pridedu dar į vandenį visokiu žaisliuku tai gaudo taškosi vos eina iš vandens ištraukti.

    mamyciuke

  4. 3

    Musu dukrytei labai patinka maudytis, bet geriau butu ,kad galvytes nereiketu plauti :) Bet nieko, susitvarkom be asaru. Tu pabandyk galvyte plauti maudyniu pabaigoj ir be ilgu ceremoniju,daug nemuilink, kad greiciau issikalautu sampunas ir visa tai pabandyk paversti i zaidima. Padainuok, pasnekink dukryte, pasakok, ka darai :)

    almyte7

  5. 3

    mano maziui laaaaabai patinka maudytis :) dusas jo mylimiausias uzsiemimas :) nebijo kai ir ant galvos pilu vandeni :) anksciau tai dar kaskaip bijojo, dabar kai paaugo visai nebijo :)

    kristale

  6. 3

    labiau patinka gulint, nes gali daugiau pasispardyti, paisdykauti, kada issiduksta megsta pasedeti ir paiilseti gaudant zaisla ar vandens burbuliuka.

    vinipukas

  7. 2

    Labai patinka, daug asaru buna, kai reikia iskelti is voneles...

    Indruke

  8. 2

    Mano maziukas dar nesedi, bet vanduo nelabai jam patinka. Truputi gal dar bijo... Kai paaugs manau prades patikti jam, gales zaisti, bus idomiau :)

    Erika_P

  9. 2
  10. 2

    mes nuo pat gimimo draugaujam su vandeniu:)

    iirina