• 19ats.

    Ar jus atiduotumete tevui, gyvenanciam Anglijoje, vaika ar kovotumete, kad liktu su jumis?

    Po skyrybu vaikas liko gyventi pas mane. Buves vyras isvyko gyventi i Anglija. Su vaiku nebendravo ir nemokejo alimentu 2 metus, kai issimusiau skola prasidejo bedos. Dabar prabudo tevystes jausmas ir bet kokia kaina nori issivesti sunu tenai, juk ten geriau, vaikui nuspalvinta viskas graziom spalvom, ir jis labai nori gyventi pas teva, sunui 11 metu. prasidejo piktumai, sunus atsikalbineja, jei subaru ar pasipykstame, tai viska paraso tevui, koks jis nelaimingas, tevas raso, gaila, kad ne lietuvoje tai tau padeciau, tavo mama bloga ir t.t kartais pagalvoji, kad tiek istampo nervu, kad tegul vaziuoja ir paprasciau man moketi alimentus. buves vyras ten gyvena su drauge ir jos sunumi. ar jus atiduotumete tevui vaika ar kovotumete, kad liktu su jumis.

    loreciukasŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na vaikui paauglyste tuoj bus, nenustepciau kad per ta paauglyste gali isbegti ir su tevu gyventi,bet manau kai supras uktelejas nores buti su jumis,dabar jis turi kam pasiguosti galvoja kad su tevu kai gyvens bus rojus,kol negyveni taip atrodo,niekas jam nelystu ten i sikna kai gyventu,manau zinoma reikia kovoti del vaiko tiek isvargusi isauginusi atiduot ne ne.....

    Anonimas

  2. 3

    Vaikas bet kokiu atveju liktu su mama. Tegu aplanko teti kitoj saly, manau, atostogu metu ar.pan. Jau ne mazas Jusu vaikas, su laiku pats nuspres su kuriuo jam geriau. Taciau Jus auginote,tai ir rupinkites toliau ,nebijokit nustatyti salygu.

    Linute39

  3. 2

    Stiprybes tau.Tikrai sunki situacija.Tuo labiau,kad vaikas jau nemazas.Nuo 12 metu vaikas gali spresti,su kuo gyventi.Tokiam amziuje nesunku vaikus suvilioti ,,geresniu gyvenimu''.Jie nori materialiu dalyku.Su laiku ateina supratimas,kas yra tikrosios vertybes.Gal tik po 20 metu supras,kad materialines vertybes tikros laimes neduoda.Bandyk kovoti.O tevelis nesaziningas .Pikta,kad tokiu zmoniu yra,jie turi pinigu ,valdzios ir bando dominuoti.

    vilem

  4. 2

    tiikrai kad neisleisciau vaiko. jauciu, kad vaikas galvoja kad ten jis gaus visko ko nori... todel taip ir verziasi. mazas ir dar mazai ka supranta, kad tevas atsibudo veliau, o anksciau jis tevui nerupejo. mama yra mama, turi buti su vaiku, tuo labiau, kad kaip suprantu jus juo rupinates ir jauciate atsakomybe. mano nuomone tai tokia, kad vaikas laikui einant supras, kad pas jus yra geriau.

    Greta777

  5. 2

    leisciau atostogu pas teva. sutarciau su vaiku kad jei klausys ir bus geras gales vaziuoti sventems ir t.t. kad pamatytu koks ten tas gyvenimas. jei neleisit ir kategoriskai drausit vaziuot pas teva tai bus dideliu problemu, paauglyste ne uz kalnu o ta anglija jam bus kaip kazkokia svajoniu salis kur nores pabegti ir maistaus. o ir tevas pasiemes sunu atostogoms parodys su laiku savo tikruosius ketinimus - jei nerimtai nusiteikes auginti sunu tai ilgai netruks ta teviska meile. lengva jam sakyti - padeciau jei buciau lietuvoj. bet juk nera o ar paetu vaikui is tiesu - cia dar klausimas.

    arcita

  6. 2

    Miela mamyte kovokite dėl savo sūnelio, jam dabar atrodo, kad ten bus rojus.... Ira daug filmų sukurtu apie tokį gyvenimą ir parodyta, kaip žiauriai elgiasi pamotes su mažyliais. Tikrai nepamenu pavadinimo bet paklausinėkite gal pražystami žinos filmų pavadinimus. O esmė juose tai tame, kad jūsų sūnelis pasižiūrėtu gal susimąstytu,kad mamytė yra geriausia.....Žinoma lengva patarti bet jai būtų man taip pat tikrai sunku tokį dalyką išgyventi. Laikykitės ir nepaleiskite savo sūnelio......bandykite jam sakyti kiek jis jums yra brangus.Sekmės

    Jelenaserioga

  7. 2

    Kvailas tavo vyras,jei myletu vaika,tai tikrai nenuteikinetu pries mama.As tikrai kovociau iki paskutinio kraujo laso.Ir su sunumi reikia daug kalbet,daug ka aiskint.

    grirute

  8. 2

    Nezinia kiek laiko tevui bus prabudes tevystes jausmas, beto gyvens su pamote, kuri nezinia kaip elgsis su juo. Bandykit sneketi su sunumi, pasakykit kiek jis jums reiskia, kaip ji mylit. As tai tikriausiai nepaleisciau, bet jei begtu tai ka padarysi, veliau gal pats susipras.

    Anonimas

  9. 2

    tikrai kovociau nenusileisciau, vaika atostogu metu gali isleisti isvazuoti pas teva jei bijai kad ten jis pasiliks vaziuokit kartu :) tikrai nenusileskit :)

    xeditukasx

  10. 1