• 14ats.

    Krikštynų dovanos - kokias gavo jūsų vaikai nuo krikštatėvių/ar kokias dovanojote savo krikštasūniams/krikštadukroms?

    parašykit konkrečiai ką gavo jūsų vaikai ar ką dovanojote patys eidami krikštyti kitų vaikus ;)

    LuluKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano mazoji krikstynom gavo dovanu auksine grandinele,su marijos medalikeliu,vyno buteli kuris buvo papuostas karstais klijais,ir mazyles nuotrauka,kuri tures isgerti,kaip sueis 18metu.

    ineta1991

  2. 2

    as pamenu dovanojau lovyte,nes jie jos neturejo,savo krikstaduktei

    ABMamyte

  3. 1

    krikstynos buvo labai paprastos, jokiu sveciu, dovanu ir pan.

    Yuki

  4. 1
  5. 1

    As dovanojau auksine grandinele su kryziuku, kuria krikstynu ceremonijos metu pasventinom.

    Imbiere

  6. 1

    Mano sunus gavo auksine grandinele su kryzeliu, pinigelius.Kriksto tetis apmokejo atelje ir baznyciai auka dave 100 lt.As savo kriksto dukrai dovanojau balto aukso grandinele su graziu kryzeliu.

    liutukas

  7. 1

    as pati dovanojau pinigus per pus su kr.tevu pirkom grandinele su kriziuku, kriksto tevai mums irgi dovanas nese pinigais, tik kriksto mama suknele nupirko su kr.tevu nupirko auksine grandinele su kriziuku, as manau tokios ir turetu buti dovanos, aisku jei vaikui reikalingas koks daiktas, tai ir gerai kad padovanoja, bet mes krikstijom 1metuku, tai jau patys visko buvom prisipirke

    lolita24

  8. 1

    Mano vyras tai krikštaduktei dovanojo sidabrinį šaukštelį, dar dovanojamos grandinėlės. Aš dukterėčiai dovanojau pakabuką ir knygą "Biblija vaikams".

    Lauryytte

  9. 1

    Mes dar neturejom krikstynu taciau zinau kad kriksto mama dovanosmergytei musu auksine grandinele su angeliuku ir pasventins ja kartu baznycioje

    clasika666

  10. 1

    Mes galvojam savo būsimam krikštasūniui padovanoti žaislų parduotuvės čekį ir sidabrinį šaukštelį arba "Krikštynų banko" taupyklę. O savo vaiko dar nekrikštyjome.

    Apela