Atsakymai

  1. 2

    mes nuspremdem suniuka ysigyti kai vaikuciui bus kokie 5 metukai kad jau suprastu kad suniukui reikia prieziuros vesti pasivaikscioti maitinti ir viska galetu padaryti pats

    ielvai

  2. 2

    as kategoriskai pries naminius gyvunus,kai vaika turi,nebent kai jam,ar jai 6-7metai.mes haski turejom,o kai gime lelyte ji atidaviau sesei.mano nuomone tokia

    ABMamyte

  3. 2

    Na cia priklauso nuo to is kurios puses pasiziuresi.
    Jei isigysi kai vaikutis bus mazas, tai reikes rupintis ne tik vaikuciu bet ir naminiu gyvuneliu. Taip pat daug kas priklauso nuo to koki gyvuna laikytumete. Jei tai butu suo ar kate tai dar reiketu ir saugotis kad zaisdami gyvuneliai netyciai neuzgautu vaikucio. Taciau be abejones naminiai gyvunai pralinksmina ne tik vaikucius bet ir pacius tevelius :)

    Mistikute

  4. 1

    Kai bus mazas tai nutampys vaikas ta gyvuna, beto neaisku kas saus kokiam suniui i galva, kai vaikas uz uodegos gerai timptels. As noreciau kates, bet tik kai dukrai bus 10metu kokie, dabar net nesvajoju.

    Anonimas

  5. 1

    na mes turim katina o leliukuj 3men,tai labai vargstu,tas kailis pribaigs mane viena diena :) nespeju rankioti o baisu kad nepatektu vaikuj i burnyte...tai nzn asmeniskai as su mazu vaikeliu nelaikyciau db jokiu gyvunu :)

    rasa1990

  6. 1

    koki nors namimi gyvuneli leisiu savo vaikuciui tureti tik kai bus kokiu 3-5 metuku, ir neleisiu vien paciam juo rupintis, kitaip tas gyvunelis turbut ilgai neisgyventu :) bet tai turetu buti pvz. juru kiaulyte, ar kazkoks kitoks grauzikas (tik kas nesikandziotu), nes nuo suniuku, kaciuku visur lieka plauku, be to, as esu alergiska ju kailiui, ypac kaciu. o ir nepatiktu kad prie vaiko visa laika lystu, ir dar kokiu nesamoniu pridarytu...

    Yuki

  7. 1

    mes turejom triusiuka,, bet kadangi mum dar tik 2 metukai tai nelabai jai jis ydomus,net nezaisdavo su juo,gal net nesuprato, o dabr nera jo ir net nepastebejo,kad nebera, manau reikia pirkti gyvubeli tada kai vaikas daugiau supranta.

    Anonimas

  8. 1

    Na mes dabar sausio menesiplanuojame pirkti sfinksiuka kate . Musiskei bus puse metuku ,kaciukas irgimazas,tad uzaugs kartu :)

    clasika666

  9. 1

    mes isigijome suniuka, po metu susilaukem vaiko, tai rupesciu jokiu neturim, suo zino kad negalima lyst prie vaiko, nebent kartu visi zaidziame,bet ir tai kiek mazius sugriebe uz kojytes ar uodegos, ausu suni, jis nieko nedaro sucipe ir pabega.bet dar manyciau cia priklauso nuo to kaip jus isiauklesyte savo augintini.

    Gerdute

  10. 1

    kaip bebutu jai ir praaugias vaikas nesirupins taprasme jai reikes serti koki triusi ar ka sakys sersiu kol nusipirks nes sakau is patirties,mes mazi augindavome kol isigydavome o paskui mama serdavo.manau jau vaikysteje gerai tureti augant koki gyvuneli.

    Anonimas