• 11ats.

    laba diena pries nepilnai pora savaiciu mylejomes su vyru ir plyso prezervatyvas.taigi kita diena nuejau i vaistine kontraceptiku bet pasiule tikrai lb brangiu 40svaru uz viena na galvojau gal nieko na ir nesuserggu jau kuri laika o turejau 9lapkricio susirgti dariausi nestumo testus ir sn ryte dar bet neigiamas turiu jau suneli 6men tai manau kad gal jai laukciaus testas jau butu parodes bent vaiduokliuka kaip manot jus?ar jum taip yra buve kad ilgai veluotu?

    dianytaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Dar palaukit, o tada pakartokit testą

    Ganešas

  2. 1

    Kaip supratau jus irgi gyvenate UK ir aš ten gyvenu. Tai kam eiti į vaistinę pirkti jeigu polikliniką kontraceptinius vaistus ar pleistrą dalina nemokamai. Tik reikia užsiregistruoti pas savo gydytoją vizitui ir jam pasakyti , kad jums reikia.....ir jis išrašys jums receptą su kuriuo NEMOKAMAI pasiimsite kontraceptinius vaistus ar pleistrą.
    O nėštumo testai labai pigus SVARINEI parduotuvei, na ten kur visos prekės po 1 -svarą.

    Jelenaserioga

  3. 1

    man jau veluoja antra diena,pykina rytais,pries savaite dariausi testa,bet neigiamas

    ABMamyte

  4. 1

    tai gal jusu ciklas po pirmo viako nera idealus kaip laikrodukas todel ir veluoja? siaip dar mazai laiko praejo, veluoja tik 5 dienas tai luktlekit dar bent kelias dienas ir kartokit testa. buna kad uzveluoja ir savaite. priklauso nuo mitybos pokyciu - pvz jei pradedu laikytis drastiskos dietos, taip pat nuo streso gali veluoti.

    arcita

  5. 1

    Galbūt Jums dėl vaistų sutriko ciklas. Manau, kad jie turėtų padėti.

    Ievu

  6. 0

    jei UK gyvenat tai kreipkites pas savo GP israsys tabletes ar kaska kita pritaikys,galu gale tokia skubia kontracepcija uz dyka dalina tik reikia pasidomet kur,yra spec kabinetai,ligoniniu skyriai.Keista lauki pastosi ar ne.O jei tai tai tada issaugoti nestuma ar ne? Kam taip rizikuoti

    sandi

  7. 0

    nu tikiuosi bus atsakymas toks pats...

    Anonimas

  8. 0

    tai testus tai ir uz 3 svarus negaila bet tai va dariausi snd neigemas buvo pries keleta dienu ir taip pat

    dianyta

  9. 0

    nu man nera kad pykintu nei slapinuos daznai taip normalei na tikiuosi dar sulaukti

    dianyta

  10. 0

    o kuriai ar velavo tike ir dar taip ilgai o gal ilgiau?na nieko gal butu cia bet tai dar kaip po lytinio akto tai nesmagu visai nuotaikos net nera nz ka galvoti bet manau testas jau ir galetu parodti ar ne?

    dianyta