• 11ats.

    Mamytes, patarkite prašau kokia daržovyte įdėti į daržovienę, kad truputėli atlaisvintu viduriukus. Mano sūneliui dabar 5mėn. ir 2 savaites. Verdu bulvę-morką-moliūgą, bulvę-morką-kopūstą, kopūstą-morką-porą. Ir truputi užkietėjo jam vidurukiai sunkiau tai daro. Pamiršau paminėti, kad tas košytes aš primaitinu kadangi maitinu MP.

    JelenaseriogaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    nedekit morkos. Galit isvirti moliugas+obuolys. Labai skani, mano mazajam buvo pati megstamiausia :)

    Adri

  2. 1

    mažinkite virtos morkos kiekius, arba išvis keliom dienom jo satsisakykite, geriau duokite morkų sulčių, kurios ne kietina, o laisvina vidurius (priešingai nei virtos morkos. )

    Rugsėja

  3. 1

    Burokeliai labai laisvina vidurius...tik nezinau ar tokio amziaus vaikui galima ju...jums gali pagelbeti slyvu tyrele.

    Anonimas

  4. 1

    Kuri laika i darzoviene nedekite morku, nes jos kietina vidurius. Pabandykite duoti slyvu tyreles pavalgyt arba avizu dribsniu koses, sie produktai laisvina vidurius.

    Isnykstanti

  5. 1

    jei dar pati maitini,tai pamegink pati suvalgyt kokiu slyvu truputi,ar slyvu sulciu pagerk..tada pamaitink mazyli savo mp ir jam turetu padeti.o siaip tai morkos laisvina viduriukus.megink i kose ideti daugiau morku,efektas gal bus didesnis.

    mylime

  6. 0

    Man pradzioj vaikui kietedavo viduriai nuo morku, dabar jau priprato organizmas, ner jokiu bedu, o siaip slyvu tyrele duokit arba imaisykit i darzoviene;)

    Mystica

  7. 0

    mums laisvindavo paprasciausiai suvalgius slyva ar atsigerius stipresnes ramuneliu arbateles :) jei maitini dar pati gali pati valgyti nedaug slyvu ar gerti slyvu sulciu tai vaikuciui taip pat padeda :)

    xeditukasx

  8. 0

    Morka kietina vidurius i darzovienes jos nedekit kuri laika, o virdama darzoviene galit idet dziovintos slyvos, as kartais dedavau, arba pati valgykit ju...

    estrella181

  9. 0

    as verdu bulve+morka+moliugas+mesyte,,,avizos+ moliugas,,,,grikiai+moliugas,,, gal nuo organizmo dar priklauso,bet mums moliugas tai padeda,visur as jo dedu,kaip verdu vaisine kosyte obuolys+bananas+slyva ir vistiek idedu truputi moliugo.pabandykit duoti slyvu tyrele,slyvos irgi laisvina viduriukus

    nežiniukė

  10. 0

    Otai tą moliūgą vieną išvirti? nes į bendrą daržovienę aš dedu moliūgą ir mums nepadeda.

    Jelenaserioga