• 17ats.

    Nuo keliu mėnesiu kalasi vaikučiams dantukai? Mano kaimynė pamatė, kad mano beveik 6mėn. berniukas į burnyte vis kišasi pirštelius, seiliejasi labai, tai ji prasitare jok toj bus dantukai. Ar tai tiesa, kad tokio amžiaus angeliukai jau gali turėti dantukų?

    JelenaseriogaDantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mums nuo 6.2men lkaltis pradejo

    sandi

  2. 1

    maniskiam 4men pradejo, ir 4 men isikale..

    tikmama

  3. 1

    kiti ir gimsta su dantuku, musu tai nuo 10men pradejo kaltis, bet nebuvo jokiu seilejimu ir temperaturu

    vinipukas

  4. 1
  5. 1

    Čia labai individualus dalykas. Rašoma, kad pirmi dantukai išdygsta 4-6mėn, tačiau mums pirmi išdygo 8mėn.

    snaigyte

  6. 1

    tai žinoma, kad gali jau tureti dantukų:) būna vaikučiai net gimsta su dantuku kokiu:)

    VilijaPovilioniene

  7. 1

    6 mėn gali turėti dantukus, bet nebūtinai. Seilėtis vaikai dažniausiai pradeda ženkliai anksčiau nei prasikala dantukai. Mano vaikutis seilėjosi ir kišo pirštukus nuo 4 mėnesių, o dantukas pirmas pasirodė tik 7,5 mėn.

    Lauryytte

  8. 1

    gali tureti kiti ir 3 men turi, reikia dantenas paziureti ar paraudusios, paburkusios - jei taip - tai laukti belieka kadgreit prasikals.

    Lulu

  9. 1

    buna net kad ir trieju menesiu vaikams issikalia dantukai tai kad sesiu menesiu jau ne taip ir anksti nes buna ir anksciau,mano kisdavosi seiledavosi ,seiles begdavo nespedavau rubu keisti bet pirmi dantukas issikale tik 10men ....

    Anonimas

  10. 1

    Na,kad seilejasi ir kisa i burna pirstukus,dar nereiskia,kad toj bus dantukai,manoji nuo 4 men seilejosi ir kandziojo viska,bet pirmi dantukai 9 men isdygo :)
    Kai kurie gimsta su dantimis,kai kuriems ir 4 men jau prasikala,kiekvienam vaikui individualiai.Vat kai pamatysit,kad dantenos paburkusios,raudonos,tada jau galima neuzilgo ieskot ir baltu demeliu,t.y issikalanciu dantuku :)

    Jolka123