• 15ats.

    kudikio valgymas nakti

    ar jusu kudikeliai valgo naktimis ? musu mergyte 6 men bet dar ne karto neismiegojo visos nakties neatsibudus vakariene buna apie 20-21 val o atsibunda vel apie 23 val tai ir nesuprantu ar ji alkana nors sociai atrodo pavalgo 210 ml misinuko ?

    kotrynaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Maniskei irgi 6 men bet ji irgi keliasi nakti valgyti, maitinu dar MP. Vakariene buna 21 val uzmiegam apie 22 val. pabunda valgyti apie 2 val ir apie 6 val. keliasi 8 val. manau kad yra normalu kad dar keliasi valgyti.

    sarbal

  2. 2

    manasis tai iki metu bevik gere mano piena,tai iki puses metu naktikm keldavosi viena kart patraukt pienuko,po pusmecio jau nebesikele visai.

    Milana69

  3. 2

    mano mazius valgo MP bet jo valgymas yra toks.. 21val.. tada zaidzia iki 24val. pavalgo ir eina miegot.. kitas valgymas 6ryte.. jei iki to laiko atsikelia duodu atsigerti ir miega toliau.. prabunda 9 ryto ir vel mano pieneli valgo :)

    kristale

  4. 2

    mano 9men valgo mano pieniuka,ir siandien 3k valge,del misinuko negaliu pasakyt,dar nedidele

    tuti

  5. 1

    maniskis nuo 7 menesiu naktim nebevalgo,jei nubunda tai arbatos ar vandens,veliau visiskai nebesikele gerti

    ruta26

  6. 1

    mano dukrytei baveik 4 menesiukai tai ji naktimis nesikelia nuo pat gimimo - as ja maitinu miegancia

    ervijota

  7. 1

    mes tik nuo metuku pradejome ramiai ismiegoti.Ir budavo kad keldavosi po valandos miego dar uzkasti :))) Galvodavau gal vaikas nepavalgo sociai tikejausi kad kai pradesim valgyt kosytes ramiau miegosis,bet issiaiskinau kad ar vaikas privalges sociai ar maziau vis tiek kaip jam norisi tada dar ir atsikelia laselio mamytes pienuko :)))

    Rita

  8. 1

    Maniskis nuo mazdaug 8 men nebesikelia naktimis :) Specialiai nepratinau, kazkaip svaime taip isejo, viena, kita nakti nesikele, ir taip iki siol. Kartais buna, jei labai karsta, tai istroskes nori arbateles atsigerti, o siaip dazniausiai, uzmiega 23 val ir iki 9 val ryto nepabunda :)

    Indruke

  9. 1

    Mano didysis nebesikeldavo nakti valgyti nuo 4-to menesio, o mazoji isvis nesikelia nakti valgyti (ryt 3 menesiukai sueis). Pirma menesi migdziau salia saves nes visko pasitaikydavo, veliau perkeliau i jos lovele, tai gal kokias 5 naktis per sekancius 2 menesius ir buvau atsikelus pamaitinti:) Dar kai vyras i darba keliasi ir mazoji atsibunda dazniausiai, o savaitgaliais atsibundu pieno klane:)
    Ivairiai buna is tikruju - vyro sesers vaikas ir dabar dar keliasi vos ne kas nakt, nors jam 3 metukai rugseji sueis. Uzuojauta aisku, bet ka padarysi, kad taip jau yra

    linelis

  10. 1

    Mano jau beveik metai (11,5 mėn.), bet naktį dar keliasi pagerti pienuko (maitinu pati). Nežinau, gal ir ne alkana, bet šiek tiek pačiulpia, ir toliau miega. O iš buteliuko negeria nuo 6 mėn., tai jeigu neturėčiau pati pieno, nežinau, kaip naktį išmiegotumėm.

    elegancija