• 10ats.

    per sunaus auginima visiskai pamirsau save. tapau nebegrazi pati sau. nuo ko pradeti norint isgrazeti? plauku nedazau ir tikrai nedazysiu nes ir taip jie nesveiki.

    labai domina ka daryt, kad inkstyrai isnyktu, spuogu kartais atsiranda. ar labai daug laiko skiriat sau? sunui jau 3m tai nutariau pasirupinti savimi, o tai visai nebepasitikiu savo zavesiu.

    padraikaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pirmiausia galite palepinti save karšta vonia, atsipalaiduoti, nueiti į kirpyklą ir tiesiog pakarpyti plaukus ir suformuoti šukuoseną, nusipirkti kaukių veikdui bei kitos kosmetikos ir šiek tiek pasidažyti. O svarbiausia pabandykite pakeisti tai, dėl ko Jūs sau atrodote negraži.

    Lauryytte

  2. 2

    na manau jai turite ansvori ji mesti,tada nauji rubai kokie tai,antakius pasidazayti....

    Anonimas

  3. 2

    pirmiausia save pamilti reikia.Grozis nereikalauja visos dienos uztenka ir 20min.Uzsidek kauke,plaukus palepink kokium aliejuku,galima viska spet kai vaikas miega

    sandi

  4. 2

    Na manau, kad save galima lepinti ir neturint laiko. Juk visvien eini i dusa ar i vonia. Vonia galima pripildyti putu ar aromatiniu alieju, o ir seip siltas vanduo padeda atsipalaiduoti. Naudoti ivairias veido kaukes ir jas pasirinkti pagal savo poreikius, t.y. kurias reikia laikyti ant veido 5 min jei skubate arba 15-20 min. jei turite laiko. Plaukus taip pat galite atgaivinti namuose naudodama ivairias plauku kaukes ar balzamus ir kitas priemones. Mano nuomone, jei moteris nori, tai ji gali atrodyti graziai ne tik nestumo laikotarpiu, bet ir po gimdymo :)

    Mistikute

  5. 2

    Net ir vaikucius auginancios mamytes gali atrodyti zaviai! Man is pradziu irgi atrode- nieko nespeju, vaikas reikalauja daug demesio, dziaugiuosi jei bent issimiegu, bet mums jau 1,3m ir nesunkiai randu laiko sau. Nuo spuogu ir inkstiru reikia atrasti savo priemone, arba kaip man labai padejo KT :-) Zinai, kitai nereikia nei vaiko tureti, bet vistiek apsileidusi:-)

    Anonimas

  6. 2

    jei nori save palepinti taip kad isnyktu inkstirai keist mityba, apsilankyk pas kosmetologe, o pirmiausia sjausk savo verte, megaukis tuom kastau teikiamalonuir tuom dziaukis.

    wiktoriuke

  7. 1

    o kad atgautum savo zavesi pirmiausia reikia gero miego, pilnavercio maisto, sporto klubo,geros knygos ar filmo, patogiu, tau tinkanciu rubu.ir dar reikia isimyleti!:)bus paprasciau viska padaryt:)

    raima

  8. 1

    kad isnyktu inkstirai reikia ja svariai uzlaikyt .valyt visa organizma

    raima

  9. 1

    Na manau pirmiausia turetum pradeti nuo saves ne kosmetika o odos tvarkymu manau ir oda yra pamirsta,po duso ,issitepk drekinamuoju kremu ,pasidaryk veido kauke ,issivalyk veida,uzsidek ant plauku kauke ,issidziovink susitvarkyk,tada pasidazyk dienos makiazu ,pasikvepink ir atsisesk parelaxuok su kavos puodeliu :)Kita diena pasidaryk manikiura ,susitvarkyk antakius pas specialista .. :)

    clasika666

  10. 1

    Pasidazyk,pasikeisk sukuosena,susisuk plaukus ar issitiesink,pasidaryk kuoda ir t.t.nusipirk nauju drabuziu,kvepalu.

    marinaaa