• 11ats.

    Nezinau kas yra..

    Visada pasimylėjus, galvoju kad pastojau (nors saugojames) jejgu man pradeda pust pilva, jis didesnis pasidaro,galvoju kad pastojau..nesuprantu.. daznai sapnuoju sapnus, apie nestuma, kad suzinau kad laukius.. neperseniausej sapnavau,kad dariausi HCG ir kraujas buvo kaip žele.. ir atsakyme rase 375.. gal kas zinot ka reiskia tokie sapnai.. ??

    saulyteeeSapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Man ir atrodo, kad maziau galvok apie tai :)

    Robertele

  3. 1

    vykit mintis salin,jei jau saugotes juk maza tikimybe pastot,arba abudu saugokites tai tikrai bu rezultatas geras :)

    mamulyte

  4. 1

    taip tiesiog maziau apie tai galvok ir maziau to bijok.

    tikmama

  5. 1

    Sapnai reiskia baime pastoti, juk dazniausiai sapnuojam tai, ko labai norim arba pasamonej labai bijom. As pavyzdziui labai daznai sapnuoju, kad man ir vel reikia eit bendraut su klientais, nors to labai nemegstu :)

    Isnykstanti

  6. 1

    per daug apie tai galvoji manau tau tai tampa paranoja...

    Eli

  7. 0

    sapnuoji daznai ka galvoji,bijei pastoti todel ir sapnuoji

    sandi

  8. 0

    dekui už patarimus :) nusprendziau paskutini karta pasidaryt testa, o tada jejgu nieko, bandysiu tai uzmirst, negalvot apie tai, pagert kokiu arbatu raminanciu :)

    saulyteee

  9. 0
  10. 0

    stengiuosi, bet kartais neiseina... :) vos koks simptomas panasus i nestuma ir iskart lenda mintys i galva, kad "gal pastojau, bet negalejau". dar nestumo testai labai nervina, kiek dariausi visi po kokios 1h tik parodo dvi juosteles, nors nestumo nera... tai isvis galvoju ir galvoju apie tai.. kaip kokia durniuke, neina tu minciu atsikratyt.. ech.. :)

    saulyteee