Atsakymai

  1. 2

    "Pieno stiklinė " . Išpavadinimo skamba kažkaip vaikiškai galbūt. Bet šeip vienintelė knyga turbūt kėlė tokius žiaurius jausmus ją skaitant. Žiauri istorija, kuri belenkaip priverčia susimąstyti , ir iš jos pasimokyti. :)

    Spinduliukas

  2. 1

    Sandra Brown knygomis esu suzaveta

    sandi

  3. 1

    tiesa, dar ''kraujo skonis'" ir juodieji zelmenys"" visai patiko

    raima

  4. 1

    ""flamandrijos kelia"" prisimenu:) viena is sunkiausiu knygu mano gyvenime":) prancuziskas romanas apie meile ir kara,parasytas be skiriamuju zenklu(tasku ir kableliu)...kol pripanti labai sunku skaityt, bet idomu.
    ""tustybes muge"" patiko, ""leitenanto zmona"", ""proto aistros"" ,""sesuo kere"", ""vagiles uzrasai"" zola romanus kazkada labai megau ir ko gero visus esu perskaicius. ir zinoma dostojevskis:)""dievai ir demonai"", ""losejas""

    raima

  5. 1
  6. 1

    edmundas malukas- siukslyno zmones. jau senai skaiciau ta knyga pries kokius 6metus gal bet ja labiausiai zaviuosi :)

    Greta777

  7. 1

    Parduotuviu manjakes ispazintis, ir visas kitas sekancias knygas apie parduotuviu manjake ji labai smaiksti ir idomi. Nelabai pamebnu gerai pavadinimo bet lygtais "Skyrybu advokatas " ar kaskas panasaus.

    Ermita

  8. 1

    oi daug as ju perskaicius bet su pavadinimais tai problema :D siaip dar nuo mokyklos laiku esu skaicius "Altoriu sesely" tai skaiciau dar ir antra karta po keliu metu, visai kitas efektas ir supratimo lygis negu mokyklos suole.

    is psichologiniu nemazai skaitinejausi tai labai patiko "Penkios meiles kalbos".

    arcita

  9. 1
  10. 1

    Iš labiausiai įstrigusių knygų tai "Raitelis be galvos".

    Apela