• 29ats.

    ar meldziates kaip buna sunku

    ar kaip jauciate kad kazkas gali buti ir kaip niekas nemato ir negirdi jus meldziates is sirdies ,tai buna kad meldziates net su asarom,ar jus isklauso? o kaip tas dalykas iseina i gera delko meldetes ar tikite kad jus tikrai isklause ar tikite kad tai padeda jaip meldziates is sirdies?

    AnonimasReligijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Vel as su savo atsakymais.Man atrodo,kad labai svarbu ne kur meldiesi,bet kaip meldiesi.Jei tai darai is visos sirdies-gauni atsaka.Man Dievas yra padejes daug kartu neimanomuose dalykuose.

    vilem

  2. 4

    Meldziuosi gana daznai ir ne tik tuomet,kai sunku.Reikia taip pat padekoti Dievui uz gerus dalykus.Dievas tikrai yra ir mes gyvename ne siaip sau,o turime kazkoki tiksla kiekvienas,kazkokia programa.Manau,kad nebutina begti i baznycia kasdien,tureti rysi su Dievu galima visur.Gyventi reikia su Dievu.

    vilem

  3. 4

    as taip,kaip buna sunku meldziuos,prisimenu,kad kai nescia buvau vis prasydavau,kad leliukas sveikas butu

    ABMamyte

  4. 3

    taip,meldziuos,norit tikekit norit ne,bet stenguos vakare atsigulus kelis poterius mintysi sukalbeti

    nežiniukė

  5. 3

    taip meldziuosi kai buna sunku ir jauciu kad prarandu pusiausvyra - tada susikaupiu ir prasau
    Dievo kad neapleistu manes ir nepaliktu vienos. o kai nutinka kazkas gero dekoju. stengiuosi tokiu dalyku nedaryti dirbtinai - tik todel kad reiktu o tik tada kai tikrai jausmas "eina nuo dusios". neinau ar konkreciai Dievas tam tikrose situacijose yra padejes ar tiesiog malda padejo susikaupti, surikiuoti mintis ir as pati gal sau padejau. nezinau. bet kip ir vilem - tikiu kad mes atejom cia ne siaip sau. vieni kazko pasiekti, kiti kazko "atitidbti" uz paklydimus. o siaip tai Dievu tikiu. stengiuosi gyventi taip kad jam nebutu del manes geda :)

    arcita

  6. 3

    o su asarom verkiau ir prasiau kai su mazyte ligoninei gulejom ir akytes jai puliavo ir lb stipriai baznycioi verkiau kai sese lb sirgo,bet man td buvo 12m.

    ABMamyte

  7. 2
  8. 2
  9. 2

    Meldziuosi ne tik tada,kai buna sunku,bet kaip ir viskas gerai.Gi nezinosi kada uzgrius nelaime ir pan.Visada reikia prasyti Dievo pagalbos ne tik kai mums sunku,bet kai ir viskas gerai.Meldimasi visada padeda:) Nors kartais atrodo,kad Dievas musu negirdi,nes negaunam ko prasom,bet Jis geriau zino,kas mums tinka ir ko mums reikia labiau:)

    laiminga1993

  10. 2

    Beje, taip, daznai ir verkiu, kai meldziuosi, ypac, kai buna sunku. Manau, tai naturalu. Niekad nesimeldziu dirbtinai, t.y. tik del to, kad "reikia".

    Yuki