Atsakymai

  1. 5

    Ne. Buvo tokia akcija prieš gerus kelis mėn. Bet man net graudu pasidarė, kai pamačiau kaip prie parduotuvės durų pastatė eilėmis žmones, sergančius protiškomis ligomis (dabar naktis, neberandu tinkamo žodžio::))) ir liepė jiems dalinti skrajutes, aiškinančias apie vykdomą akciją, nupirkti produktų (dabar net neprisimenu kokiems namams). Tai dar stovėjo prižiūrėtojai, kurie kontroliavo, kaip jie tas skrajutes dalina, kad niekur nenueitų ir pan. Tiesiog net į parduotuvę nesinorėjo įeiti. Nežinau, ar galima taip naudotis tokiais žmonėmis???? O ir dėl kitų akcijų man labiau reklama atrodo nei pagalba. Negi seneliai ir vaikai tik konservais minta? Negi tiems vaikams taip trūksta dantų šepetėlių, kad reikia po vieną jiems nupirkti? Kažkaip nepasitikiu tokiais skambiais šūkiais. O pabandykit paskambinti į vaikų namus, tai ko gero jūsų vaikų drabužėlių jie nepriims, sakys, kad nereikia. Taip jau buvo su caritas, kur priima drabužius iš gyvnetojų. Tai ne visus priima, atrūšiuoja ir tau kitus atgal gražina. Aš nesakau, kad jie suplėšyti yra, tiesiog tuo metu jie būna nepaklausūs, todėl ir neiima (čia iš patirties).

    elegancija

  2. 3

    geriau atiduodu kaimynams ar tiems, kuriems tikrai to reikia, nes kiek zinau, yra daug piknaudziaujanciu kitu gerumu. Net is Carito atsiimti produktu atvaziuoja ''vargsai'' su prabangiom masinom, kurie legaliai niekada nedirbo ir naudojasi labdara.Net is vaiku namu kas geriausia darbuotojai pasiima, vaikams nelieka, maista ir net patalyne nauja pasiima, o atiduoda sena.

    vinipukas

  3. 3

    Tokiose akcijose nedalyvauju,kadangi nemanau kad tie zmones ar vaiku namai kazka gauna is to...manau viska susirenka akcijos rengejai ir labai pasipildo savo pinigines...

    Doviliuke

  4. 3
  5. 2

    ne. Man nekelia jokio pasitikėjimo. visiškai. kur nukeliauja tie pnigai?

    Jorkaile

  6. 2

    as sutinku su daugelio mamyciu nuomone, kad daugeliui tikrai nereikia tos paramos, pati ka tik susiduriau su savo giminaites nedekingumu, mat ka tik lankem vyro gimines JAV tai ten giminaiciai naujagymio daiktus atidavinejo ir mano viena puske laukesi, tad klausiu: "Nori parvesiu?:-sako: "gerai". Pakavau, tempiau, po to klausiu: Kada pasiimsi?" o ji klausia manes ar tie daiktai nauji, tai aisku kad ne bet visi geri ir tik reikalingus emiau, o ji pareiskia kad pirmagymiui nori nauju, tai likau kaip su sluota gavus..

    gertruda

  7. 2

    ne, nes del manes galetu kas nors tokia akcija surenkt, as irgi pinigu neturiu! kai busiu milijoniere tikrai dalyvausiu ;D

    auksinis_drugelis

  8. 2

    kazkaip tose vietose, kur mes apsiperkam, nebuna tu akciju, dazniausiai jas matau Iki parduotuveje, o mums jos nepakeliui. Bet jeigu i tokia uztaikau, tai nuperku nors kokiu kruopu pakeli ar cukriuko, juk del keliu litu nenubiednesiu.

    Agne

  9. 2

    jei akcijos metu apsipirkineju tai nuperku maisto produktu(miltu,makaronu,kruopu,cukraus).Juk del tu keliu litu tikrai nenumirsiu,o maistas kazkam gali labai padeti.Aisku specialiai informacijos neseku.Jau geriau paaukosiu organizacijai nei bomziukui prie pardotuves kuris is surinktu centu ne maista o alkoholi pirks.

    Rita

  10. 2

    nedalyvauju, nes visos tos akcijos akiu dumimas...

    vaida1983