• 11ats.

    Jau kelios dienos dukra(11men.) normaliai nevalgo, nei košės,nei mėsos su daržovėm,tik po vieną šaukštelį šiaip ne taip. Dar maitinu. Ką daryti?

    saprieneMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nieko nedaryt,buna juk ir vaikam nevalgadieniu,pati maitini nera bedos,uztenka visko. o kad pastoviai taip ar keleta savaiciu tada jau reikia sunerimt,o dabar tikrai manau nera del ko jaudintis, buna ir manajam nevalgadieniu,manau kiekvienam zmogfui taip buna,viena diena didesnis apetitas kita diena mazesnis

    Milana69

  2. 2

    Pas mus ta pati bėda. Man atrodo, tai pereinamasis laikas, kai vaikui reikia kitokios konsistencijos maistelio..

    Jorkaile

  3. 1

    tikriausiai kad dygsta dantys,del to ir pakinta apetitas,svarbu,kad gautu pakankamai skysciu

    ruta26

  4. 1

    kai alkis prispir tai ir valgys maniškis kruopų košių nevalgo tai irgi sakiau kuris kurį įveiks kantrybe aš jį ar jis mane, ryt kibsiu į darbą

    Dominyka26

  5. 1

    Sapriene, mūsų mažylėstokio pat amžiaus ir manoji praktiškai taip pat elgiasi. Bet mano bent jau mėsą su bulvėmis, darovienę, valgo kartais gerai. Bet aš galvoju, kad tai vasaros karščių išdava ir todėl nelabai nori valgyti. O dar gal tikrai, ir dantukai prisideda. Kažkaip mažoji dažniau pagriaužia tai agruką (duodu nuluptą), tai pomidorą (irgi be skūros), tai bulkutę. Pradėjau duoti varškę (Magijos desertinę), tai gal tokie produktai irgi užkemša kažkiek skranduką. Tikiuosi vėliau sugrįš į normalų valgymo ritmą. O juk ir mūsų mažosios "šiek tiek ir taip pavalgiusios":)))) Tegul padaro "iškrovos dienas":)))

    elegancija

  6. 1

    Gal dantukai kalasi ir nevalgo, bet prades del to tikrai valgyti. Jei jau kokias 2 savaites nevalgytu tada tektu sunerimti. Juk vis tiek dar valgo kazkiek, nera taip kad is vis nevalgytu ;)

    Erika_P

  7. 1

    oi tu nevalgadieniu zinok visiem pasitaiko, ypac kai dyksta dantukai. nepergyvenk visiem taip buna.

    Anonimas

  8. 1

    maniskis ir pradejo rinktis ka valgyti.Pastebejau kad nori lengvesnio maisto, o mesos neisiulysi.Manau vasara karsta juk ir mums maziau valgyti norisi :))) Stengiuosi duoti kas jam skanu ir tikiuosi kad greitu metu apetitas darzovienei su mesyte.

    Rita

  9. 1

    Buna ir mums tokiu nevalgiadieniu ypac tada, kai dantukai ruosiasi nauji dygti, tai kelias dienas tik kosyte su pienu maitinasi, visokiom vaisiu tyrelem, nes nieko kito ne neikisi. O paskui viskas stoja i senas vezes. Nepergyvenk.

    Agne

  10. 1

    Maniskei i savaite buna po diena,kuomet beveik nieko nevalgo,ji tuo metu uzsiima augimu,nes ant rytojaus i senuosius drabuzelius neitalpinu.

    gintarep