Atsakymai

  1. 2

    Kazkaip mano vyras negaili pinigu mano islaidoms. Bet man paciai kazkaip gaila svaistyt pinigus . Bet visad ko man reik , ta ir perku.

    Spinduliukas

  2. 2

    aš turiu savo pinigų, nors ir mano poreikiai maži. šiaip esame taupūs žmonės, skaičiuojam, turim paskolą ir norim kuo greičiau ją atiduot. jei pritrūkstu pinigų, paprašau arba pats duoda.

    axsta

  3. 2

    Kol vaiko prieižiūros atostogose,tai lygiai tiek,kiek man to reikia.Bet jam labai pasisekė,nes mano poreikiai be galo mažyčiai ,gal ir keistai nuskambės,bet per metus jo ksenei atseinu tiek.Kiek Kokia įnoringa moteriškė iškrapšto per mėnesį iš vyro kišenės šmutkėms,špakliams ir kitiems poreikiams.
    o kai grišiu į darbą,tai ir to nereikės.
    Realybėje,pati niekada neprašau,pinigų,o pats savo noru pasisiūlo padėti ar ką dovanoja.

    Anonimas

  4. 1

    Na taipogi jo kortele pas mane pinigineje tai kiek reikia tiek ir isleidziu.

    Ermita

  5. 1

    Siuo metu as nedirbu, jokiu ismoku negaunu, esu I kurso studente. Vuyras dirba, uzdirba, pinigus ,,meta'' i bendra vazele. Is ten kiekvienas paimdamas bent po lita visuomet vienas kita ispejam. Pries pajamu gavima visuomet aptariam ko reikia, ka pirksim, ka valgysim, bent artimiausia savaite..
    Aisku, is tu pinigu perku sau ir higienos reikmenis, ir drabuzius. Pinigu niekad per daug nebuna. Zadu ieskotis darbo, kad nors kelis simtus litu i musu biudzeta inesciau. Bet dirbt nelabai galiu, su sveikata bedu turiu. Mano vyrui labiau patinka, kai as bunu namie, mokausi, verdu jam cepelinus ir susitvarkiusi nami jo lauku.. Toks variantas tinka ir man.. O kas menesi savo reikmem 100lt tikrai neisleidziu, as nereikli, man daug ar kazko ispudindo nereikia (nekalbant apie drabuzius, ju kas menesi neperku)..

    Imbiere

  6. 1

    na as tikrai daug neisleidziu savo reikmėms, nueinu į kirpykla kartą į mėnesį, kokį drabužį nusiperku bet ir tai ne kas mėnesi, megstu knygas tai negailiu pinigu, gal 200 lt ir isleidziu nat saves,,,

    laimike

  7. 1

    as is vyro kiekviena menesi gaunu 300lt savom reikmem, po to viska perka jis, isskyrus daiktus kuriu reikia dukrytei, juos perkam is pinigu kuriuos gaunam uz pasalpa. Ir viskam puikiai uztenka :)

    motomane

  8. 1

    nedirbu,bet gaunu pasalpa is darbo birzos,tai be situ dar gaunu apie 200lt

    ruta26

  9. 1

    na kai auginau vaikeli ir nedirbau tai tu reikmiu mano nelabai ir budavo, bet visada tiek kiek reikedavo tiek ir dudoavo...kazkaip nebuvo tokio skirstymo..

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    Ivairiai ziurint ko ta menesi reikia, viena menesi gali duot ir 200Lt, jei perku rubus, o kita isvis nieko, jei nieko nereikia...

    estrella181