• 28ats.

    Kokius miltelius naudojate - birius ar skystus?

    As dazniausiai renkuosi skystus Ariel miltelius. Skalbia gerai, ilgam uztenka, kvapo beveik nera (nusipirkau nesenai OMO nes Max akcija buvo, tai pajauciau, kaip nuo "kvapniuju" milteliu atpratau). Dar man patinka, kad issiskalauja gerai, nes tamsius rubus iskalbus iprastais milteliais kartais tenka perskalaut del akivaizdziai prikibusiu milteliu grudeliu.

    linelisNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    birius bet pradejo nebepatikti nes lieka ant drabuziu zymes , reiks pirkti skystus!

    cindy

  2. 3

    Kadangi pas mane į skalbimo mašina nepatogu supilti skystą skalbiklį, tai renkuosi birius miltelius. Man jie kuo puikiausiai isiskalbia, nes stengiuosi per daug nepripilti. Va tik vilnoniems gaminiams tai perku specialiai jiems skirtą skystą skalbiklį.

    trejetukas

  3. 3

    Skystos plovimo priemones taip pat nesu išbandžiusi,įpratau prie miltelių pavidalo,dažniausiai perku Bonux firmos,jie man visai patinka ir kaina normali...

    debesėlis

  4. 3

    Skystų nebandžiau, kažkaip prie birių esu pripratusi ir irgi, kaip Agnė, neeksperimentuoju. Nors vis galvoju, bus akcija, reikėtų pabandyti. O ir birių miltelių neturiu pastovios firmos. Dažniausiai rperku kai būna akcijos, tai pakliūna ir Ariel, ir Persil. Dabar pirkau Rex ir pamačiau, kad irgi ne ką blogiau skalbia. Nes paprastų dėmių milteliai ir taip neišima, tenka papildomai jomis "pasirūpinti".

    elegancija

  5. 2

    visai neseniai perejau ant skystu. man jie labiau patinka.

    ddaivute

  6. 2

    vis planuoju pabandyti bet dar neprisiruosiau :))) kartais ir pas mane buna lieka milteliu ant rubu-labai pikta buna :)))manau reiks pabandyti skystus :)

    Rita

  7. 2

    Anksciau naudodavau birius, bet pabandziau skystus ir dabar naudoju tik skystus. Kol kas megstamos firmos neturiu. Bet skysti man patinka del to, kad neturi kvapo, neissibarsto (man kartais ir taip nutikdavo), patogu laikyti ir nelieka zymiu ant tamsiu skalbiniu (beja radau, kad tos liekanos atsiranda del netirpiu junginiu, naudojamu skalbimo milteliuose, neturinciuose fosfato).

    Ausra

  8. 2

    birius naudoju ariel, o skysta slabikli perku tik spalvotiems ir juodiems rubams, super dalykas, naudoju woolite arba pervoll

    erika1984

  9. 1

    Naudoju birius,kazkaip ipratusi esu prie ju.Skystu nesu bandzius

    ruta26

  10. 1

    Visada birius, bet turiu baltiems rūbams ir skysto, jei su rankom plaunu, tai jį naudoju.

    iinnggaa