• 23ats.

    Ka jus manote apie tai: kad jaunos paneles, isidaziusios, su sijonukais vaiksto naktim, gere, ruko, o paskui skundziasi, kad jas isprievartavo? padiskutuokime...

    tikmamaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 11

    Nė vieno žmogaus niekas neturi teisės liesti, net jeigu girta mergužėlė pati pasikvies į namus, nusirengs, o galiausiai pasakys NE, niekas neturi teisės jos per prievartą versti kažką daryti. O moralės normos visų yra skirtingos, ne mums teisti. O blogiausia, kad teisėsaugos požiūris būtent toks - pati kalta. Aš taip nemanau. Nesvarbu, ar girta ir su trumpu sijonu, nes prievartauja ir aštuoniasdešimtmetes bobutes vidury dienos.

    Anonimas

  2. 8

    tokie atsakymai "pacios kaltos", tik parodo musu tautos mentaliteta..
    o ar "normalus" vaikinas/vyras prievartaus mergina netekes savitvardos ar pergeres alkoholio? nes pagal atsakymus "pati kalta" jus juk teisinat visokius iskrypelius - paskui stebites kodel tam tikros institucijos sprendzia ne nusikaltimo auku naudai, kodel zmoniu poziuris toks atsainus ir tt vienareiksmiskai - nesutinku su tuo "pacios kaltos" ir su tokiu siauru mastymu..

    Anonimas

  3. 6

    jeigu zmogus pasake "NE", tai reiskia "NE" ir visiskai nesvarbu kaip tas zmogus apsirenges, moteris gi ne daiktas su kuriuo galima elgtis kaip norima be jos sutikimo..

    zilvinta

  4. 5

    kad ir kaip mergina ar moteris butu apsirengusi, nesvarbu kaip elgtusi ar kaip dazytusi, joks vaikinas ar vyras negali jos liesti be jos sutikimo! moteris nera kazkoks daiktas be nuomones ar jausmu. o jei koks asilas prisigeres nebesupranta ka daro, tai privalo skaudziai uz tai atsakyti.

    Yuki

  5. 5

    manau ir kad kaip beatrodytu prievartaut ar zudyt nera reikalo.

    Anonimas

  6. 4

    As esu dvieju vaiku mama, bet ne karta reikejo pareiti is kavines nakti jau truputi isgerusiai,taipogi megstu vaiksciot su suknelem,bet tai nereiskia kad mane gali kas nori prievartauti kad as taip apsirengus ir isgerus.
    Yra visokio tipo moteru,kurios pacios isprovokuoja ir yra tokiu kurios tik gerai praleisti laika nori bet nieko neprovokuoja, o vyrams uztenka akiu susidurimo ir jam jau atrodo kad ta moteris ji kvieciasi sekso.
    Kad ir kaip ten situacija susiklosto(ar jos pacios provokuoja ar ne) nevienai nelinkiu but isprievartautai,tai neapsakomai slikstus jausmas ir sunku su juo susigyventi.

    Ermita

  7. 4

    nesvarbu, kad ir kokios jos bebubutu, bet tesise jas prievartauti ar zudyti niekas neturi..tas kuris taip daro turi psichiniu problemu.

    VilijaPovilioniene

  8. 4

    Pilnai sutinku su ZILVINTA. Jaigu mergina ar moteris to nenori ,nieks neturi teises net prie jos prisiliest. Nors daznai mes visi teisem merginas kuriu isvaizda buna tiesiog provokuojanti ,kad jos pacios kaltos.

    Spinduliukas

  9. 4

    pacios kaltos,ner ko naktim sleca ir uodegas visgint

    ABMamyte

  10. 4

    pačios lipa, kariasi, o paskui verkia. Gal ir žiaurokai nuskambės, bet man asmeniškai negaila nė kiek tokių - pačios kaltos. Provokuoja, o paskui skundžiasi. Ir aplamai, ar normalios merginos šitaip elgiasi?

    Anonimas