Atsakymai

  1. 1

    motinystes pasalpa mokama toms kurios turi 12 men darbo staza nepertraukiama. jei niekur nedirbat, nesimokot tuomet belieka stoti y darbo birza, susitvarkysit draudimus, gausit uz vaikuti 97 lt per menesi kai pagimdysit, ir virs 200 lt kraiteliui susipirkti..

    Lulu

  2. 1
  3. 1

    Na susituoke ar ne nera skirtumo,vistiek busit seima ir ziures jusu abieju pajamas,o kad birzoj stovit tai gerai,bet jums tik iki 30 sav birzoj stoveti,paskui jau busit drausta,tai nereikes jums birzos.Nebent tik tetis eis i vaiko prieziuros atostogas,jeigu jis yra dirbantis ir turi reikiama staza.

    Jolka123

  4. 1

    Jeigu tetis bus,tai ziures jusu seimos pajamas,jeigu nevirsisit 350 lt./zmogui,tai galesit prasyti soc.pasalpos,o vienkartines pasalpos nuo pajamu nepriklauso.
    Viska reikes tvarkitis soc.centre pagal deklaruota gyvenama vieta.

    Jolka123

  5. 1

    o cia i kokia istaigas kreiptis reikia? ;/

    vikuteniam

  6. 1

    Na tetis bus :) , bet kiek girdejus jai neusituoke tai daugiau pinigeliu priklauso ar klystu ? ir as siuo metu stoviu birzoj tai cia blogai ar jokio skirtumo ? siose reikaluose viskas nauja, tad nepykit jai kvailai uzklausiau ko nors :))))

    vikuteniam

  7. 1

    Jums priklausis tik vienkartine nesciai,kai sueis 30 sav-260 lt,vienkartine gimusiam vaikui-1430 lt ir vaiko pinigai po 97.50 lt/men.
    O vaiko tevas bus jusu gyvenime?
    Nes tada,galesit ir del soc.pasalpos kreiptis,jeigu zmogui nesigaus po 350 lt,o jeigu auginsit viena vaika ir nesiteisit alimentu,tai galesit del soc.pasalpos vaikui kreiptis.

    Jolka123