• 22ats.

    Kokiu oru neisnesat kudikiu i lauka?

    Stengiuosi kudiki isnesti i lauka kuo dazniau (mums 2.5 men) bent pusvalandziui, aisku neiseinam jeigu smarkiai lyja arba pucia smarkus vejas. Ar blogai darau? Anyta baigia man visas ausis nuzyzti, kad vaikas susals, kad lauke per salta (+5 laipsniai). As juk nenesu jo nuogo :-//// Zodziu, baigiu isprotet. Ar dabar rudeni, ziema laukt +15?kuriu abejoju kad sulauksim :DD
    Mielos mamos, kokiu oru jus neiseinat su mazais kudikiais i lauka?

    Elizabeth24VitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    Neiseinam,jeigu lyja,stiprus vejas,salciai virs 15 laipsniu.

    Jolka123

  3. 1

    Būtina mažiukus į laiką nešti, o sušalt nesušals juk, aprengiat šiltai

    Ganešas

  4. 1

    tai aisku galima nest, gali ir 2-3val, maziau klausyk ka ta anyta sneka. jei nera vejo stipraus, nelyja tai ir eikit i lauka :)

    Mamaaa1987

  5. 1

    pvz, kai man yra daug variantu buve, kad reikia eiti reikalu tvarkytis, ar tarkim i parduotuve, o vaiko nebudavo kur palikti, tai ka apsauga ant vezimelio ir pirmyn. ir nenumirem, ir vaikas nesusalo.

    tikmama

  6. 1

    jetau tik jau anytos neklausykit, viska gerai darote, o jai jau ir lyja labai o iseiti tarkim reikia, tai juk tam apsaugos ir skirtos nuo lietaus.

    tikmama

  7. 1

    eidavom visada,jei smarkiai nelyja,ar nevejuota.O ziema eidavom iki -10-15laipsniu.na jei klausysit anytos,tai vaikas uzaugs siltnamyje

    ruta26

  8. 1
  9. 1

    nera blogo oro, yra bloga apranga. Jug vaikas guli vezimelije, viejas neuzpucia, lietus neuzlija. Anytos visada visko bijo. as iki -5 tikrai eidavau. aisku.

    Katia

  10. 1