• 10ats.

    Kaip vertinate tai, kad minimalia alga pakelti zadejusio Uspaskicho įmonėse vidutinė alga nesiekia net dabartinio minimumo?

    http://tv.lrytas.lt/?id=13541198001353501682

    IevaPievaPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pritariu, kad tai buvo pažadai. Kažkiek pakels algą, tik klausimas, kas iš to laimės. O kad ten mažos algos, tai jau seniau buvo skelbta, tik tai tiek, kad žmonės to nenorėjo girdėti. Daug kas nesupranta makroekonomikos ir nenori gilintis, geriau konservatorius kaltinti, nors jie bent jau išgelbėjo Lietuvą nuo bankroto.

    Lauryytte

  2. 3

    Faktas tas, kad kalbeti galima viena, o daryti ka kita. Reikejo sita informacija paviesinti rinkimu metu. O is vis geriausia butu, jei uz politikai turetu atsakyti uz pazadus, kuriu neivygde....Tada bent jau tiesa jie sakytu.

    Mistikute

  3. 3

    O negi buvo tikinciu, kad jis taip ir padarys????
    negi tautieciai dar nepasimoke, is senesniu kandidatu, "pazadu"... cia jau ne Agurkicha kaltinti reikia,, kad jis netesi pazadu, o tuos zmones, kurie totalus naivuoliai, ir vis dar tiki pasakom.
    O kas balsavo uz ji,, neispruse zmones, kurie nelabai nutuokia, net gal ka reiskia Ekonomika...

    Anonimas

  4. 2

    politiku pazadai dazniausiai ir lieka pazadais... :)
    deja.

    Yuki

  5. 1

    seniai zinoma tiesa.nes visada algos didzioji dalis pareidavo vokelyje.tiesa kazkokiu stebuklu deka :) staiga paskutine alga visiems darbuotojams buvo pervesta pilna,be jokiu voku.

    sandritute

  6. 1

    http://www.buhalteris.lt/lt/?cid=709

    na tai paziurekite kiek imonems kainuoja vienas zmogus, kuris apiformintas ant minimumo??? Tai ar joms apsimoka, viska baltais moketi??? Niekada nebus taip, kad visiem butu gerai. Jei sumazintu mokescius, tai valio, manau tikrai butu zymiai geriau, tiek paciom imonem, tiek darbuotojams, nes jie gautu padoresni atlyginima.
    O dar. Soc. draudimo didziausi mokesciai, o ka mes is to gaunam? spyga taukuota, nes pas daktarus nuejes, privalai susimoketi, uz visus tyrimus, netgi uz vizitus. O tai kur tie musu pinigai, kur kas menesi saziningai pervedami? mes ju paprasciausiai neisnaudojam. Tik sumokam Oligarcham

    Anonimas

  7. 1

    aš tai netikiu, kad padarys, čia tik politiniai pažadai. tai LT bus bedarbyste 50 proc., jei ne daugiau. darbdavys nuo tokios algos turėtų mokėti apie 600 lt mokesčių, plius pats virš trijų šimtų...

    axsta

  8. 1

    Nevertinu niekaip, visokių įmonių yra, o politika ir verslas yra skirtingi dalykai

    Ganešas

  9. 1

    kaip ir daugumos politiku,tik pazadai

    mamulyte

  10. 1

    cia jau taip buvo aisku kad tik kalbos bus.

    Anonimas