Atsakymai

  1. 3

    Iki puses metukų ,tai jo tikrai labai daug laiko skyrė,naktimis taip pat žiūrėjo.Dabar irgi buna keliasi,bet jauretai.
    kai buna grįzes po darbo irgi daug laiko skiria dukrytei.
    O vat tarkim vienas pasivaikščioti į lauką su vaiku,dar nė syk nėra išėjęs.dažniausiai einu aš.bet savaitgaliais visada visi kartu pasivaikštome,ar po darbo kai geras oras ,irgi visi keliaujame atsipūst.

    Anonimas

  2. 2

    nelabai skiria laiko prieziurai,Grizes pazaidzia, bet ir tai nedaug. I lauka vedu as, maitinu, verdu ir kitus darbus atlieku as.Jei kazka konkreciai nurodau padaryti - padaro, bet iniciatyvos pats nerodo. Nezinau, gal darbas kaltas, o gal tinginyste uzpuole. Anksciau kai buvo kudikis ir naktimis keldavosi, ir i lauka eidavo.

    kvapni_feja

  3. 2

    mano tai mazokai laiko buna, kartais taip pikta.. jo pasiteisibnnimas: "as pavarges ir t.tt.. " :(

    Mamaaa1987

  4. 2

    vakarais man nereikia su vaiku buti nes pareina tetis ir tada mamos nebereikia ,zaidzia kartu

    Anonimas

  5. 2

    kai buvo kudikis, tai viska darydavo ka ir as:) o dabar, jei einam i lauka tai kartu einam, pazaidzia taip pat, nakti keltis jau nebereikia, o pampersa taip pat pakeicia kai reikia:)

    VilijaPovilioniene

  6. 2

    sauskelnes keites tik vienakart, i lauka einam arba mes su sunum arba trise, nakti nesiniancina, dabar kartais padaro jam valgyt ir pamaitina, nes ilga laika (7men) neteko matyt sunaus tai mokosi po biski is naujo but teciu.

    Anonimas

  7. 2

    Palyginus daug užsiima, aišku, daug dirba, tai kiek to laiko lieka.. Su pirmais vaikais tiek neužsiimdavo, matyt branda atėjo.

    marcipana

  8. 2

    Kol vaikai buvo mazi,manasis be priekaistu keldavosi nakti ir supuodavo,pampersus be vargo keisdavo. Dabar maniskiai jau dideli5 ir4 metu tai i lauka einame kartu,buna kai be manes i parduotuve jie isvaziuoja.

    Ermita

  9. 2

    nelabai turi laiko prieziurai, keliasi anksti, grizta velai tai tik pazaidzia, paduksta. o nakti keliuosi as, nes vyras tikrai pavargsta ir nedrisciau kelti net jo.

    arcita

  10. 2

    na skustis negaliu, siaip visada padeda, priiziuri ir y lauka iseina.

    Lulu