• 28ats.

    Pirties malonumai:) Ar megstate pirti?

    Aisku ne dirbtine, o gera kaimiska? as tai tiesiog dievinu, tik gaila kad si mlonuma turiu riboti kol nescia, mano vyras sode pirtele kiekviena savaitgali beveik kurena, tai as palaukiu kol visi isiparina;) nukrenta temperatura ir begu pasikaitint nors truputuka:))))

    vaida1983Hobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Vaje :( Jau ir neatsimenu kada buvau tikroj kaimiškoj pirty. O į suomišką turiu galimybę dažnai apsilankyti. Bet kol kas šito malonumo tenka atsisakyti :)

    trejetukas

  2. 5

    as irgi sunkiai pernesu karsti, tai tupiu ant apatines lentynos, o garinej isvis negaliu buti, bet vistiek apsilankau..

    juliete

  3. 4

    sunkokai pernesu karsti,todel pabunu tik pritupus prie duru,bet po to jauciuosi labai gerai:)

    rujga

  4. 4

    kazkada buvo laikas kai eidavau kiekviena savaitgali i pirti,o dabar jau pamirsau kada buvau:(

    iirina

  5. 3

    man labai patinka pirtys, visokios :) labai dabar noreciau po pirties i kubila ilyst :))) mmmm net uzsimaniau i pirtele :))))

    kristale

  6. 3

    Seniau,kiek siūlydavo nuvažiuoti į pirtį vis atsisakydavau,nes labai nemėgstu karščio ir galvojau,kad blogai paliks,kažkaip šiemet nutariau išbandyti,jetau,kaip patiko,kokia kvaila buvau,kad praleidau tokį malonumą,dabar tik pasitaikius progai,visada jį išnaudosiu;-)

    debesėlis

  7. 3

    Man toje kaimiskoje pabuti visai patinka, bet neilgai, nes kai per karsta, tai jau nefaina. Labiau megstu turkiska pirti, joje dregna ir galiu ten daug ilgiau issedeti. Gaila, kad retokai tu pirciu pas mus buna.

    Agne

  8. 3

    As taip pat megstu pirti :) issikaitini gerai :) po to dar po kokiu dusu palindu, dar nebandziau eiti po to i pruduka ar ant sniego, bet butinai pabandyti reikes, kai bus proga :)

    Erika_P

  9. 3

    labai megstu kaimiska pirti, ypac ziema po pirties sniegu pavaikscioti ar saltam vandeny atsigaivinti, nes tada pasijuntu lyg naujai gimusi, issivaliusi nuo blogio. Dar patinka vantu malonumai. Kvieskit, niekada neatsisakysiu ;)

    vinipukas

  10. 3

    nemegstu. Jei ji ir kurenama, tai niekada neinu. Nemegstu dirbtinio karscio...

    jurc