Atsakymai

  1. 2

    bet kad labai imtu tai nepasakyciau, taciau ar kas paraso ar paskambina jis man visada atnesa, ir pasako: va mama tau alio.

    tikmama

  2. 2

    oj zaislinius gal 4 turi, kas is to jam mamos alio reikia. moka ir nuotraukas paziureti viska.

    tikmama

  3. 2

    Iki kokių 2-2,5m vaikui rūpi tik tikri daiktai, tik gerokai vėliau vaikas pradeda naudotis savo vaizduote ir užtenka iš kaladėlių susidėti stačiakampį ir jis atstoja telefoną. Nežinau, kokio amžiaus jūsų vaikas, bet jei dar iki 2 m, tai vargu ar sudominsit jį žaisliniu telefonu. Aš, žinoma, sprendžiu pagal savo vaiką.

    bum

  4. 1

    O taip,idomu jai viskas,kas spindi,zybsi,groja.. bet turi ji savo maketa "telefona" ,tai ir zaidzia su juo.

    Anonimas

  5. 1

    nesuveike nes vistiek nori tikro

    Anonimas

  6. 1

    kad tiem mazgiam reik konkreciai atliekanciu tam tikra funkcija, suaugusiems skirtu smulkiu buitiniu prietaisu ar kt irangos - visokie "plagiatai" ir pakaitalai neveikia.. bent jau mum - nei telefonas (net ne zaislinis, o nenaudojamas "normalus") nei kita kompo klaviatura, nei pulteliai nuo televizoriu ir tt :D

    Anonimas

  7. 1

    kažkada lindo, nupirkau žaislinį, bet jis neįdomus buvo, o dabar nebelenda, nebeįdomu jam.

    iinnggaa

  8. 1

    visi vaikai lenda prie telefonu. Jei jau karta davei i rankas, tai nenurims kol kita kart negaus :) Vaikiski zaisliniai tel isvis neveikia, maniskis turi dvi nokias senas, bet ir tai netinka, vaikui reik lieciamu ekranu, o ne tokias kaip davem : nesvieciancias, neveikiancias ir su mygtukais :))
    Bet neduodu i rankas, jau sugadino karta ir mano ir vyro. Pataisymas kartu sudejus atsiejo 500lt, tai dabar vaikui tokiu dalyku negalima. Paima jis i rankas nebent isgirsta kad skambina tuomet man atnesa ar vyrui, o zaist nebezaidzia

    Adri

  9. 1

    lenda ir dar kaip, zaisliniais ju neapmausi :D maniske gal 5 turejo is ju pora tikru, neveikianciu tai ir nesuveikdavo apgauti.

    Lulu

  10. 1

    zaislinis neidomu,nieks nesnek,o daven neveikianti ir nlb domisi,reik to kurmes snekam,kad ir su juo kas pasneketu

    mamulyte