• 11ats.

    Ar teisiate tuos tevelius kurie isvyksta i uzsieni palike vaikucius dar iki paauglystes?

    Mano sesuo su vyru isvyko, as ju neteisiu nes jiems tai buvo vienintele galimybe nes dirba destytojais tad sutapo kad abieju destomu dalyku studentu grupiu nera priimta, tad sudejo visas valandas i viena semestra ir isvyko i JAV dirbt slaugem namuose(po $150i para), nes turi skolos uz nama. Vaikai 14 dukra, bemaz 13 sunus be problemu, bendrauja su tevais, gyvena savo gyvena, bet va mazyle 8 metu, tai ir su maistu problemos ir viskas negerai, as ir plaukus ne taip supinu kaip mama ir pasaka ne taip kaip tetis skaitau, idomu sitas pusmecio issikyrimas jei atsilieps ateityje?

    villllijaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Sunku pasakyti, as uz tai, jog vaikai su tevais gyventu.

    Imbiere

  2. 1

    Neimanoma teist zinant musu salies ekonomine situacija.Ivairiai zmonems aplinkybes susiklosto.As manau vaikui dabar yra sunku,bet jam dideles itakos sis periodas ateiti netures.

    grirute

  3. 1

    na tokiu tevu nesuprantu, negaleciau as savo vaiko palikti jei reiketu isvykti i uzsieni pirma sakyciau kad vyras isvaziuotu susirastu kur gyventi viska o paskui jau mes su dukra galetume vaziuoti. dukters tikrai nepalikciau savo

    baliutavic

  4. 1
  5. 1

    neteisiu tikrai,nezinau kaip man ateiti bus,gal ir teks kaskur vykti,gyvenimas yra nelengvas

    sandi

  6. 1

    neteisiu,bet ir nepateisinu,paskui dar sako atsalo santykiai su vaikais...

    Rakolina

  7. 1

    nesuprantu tokiu tevu, kuriems turtai ir pinigai svarbiau uz vaikus, juk vaikams reikia meiles, o ne milijonu. Bet pastebejau, kad daugeja bejausmiu.

    vinipukas

  8. 1

    Apsikabine vienas kita be darbo alkani ilgai irgi nebus, juk ir uz nama skola yra...Bet galejo bent mama pasilikti, cia koki kad ir paprastesni darba susirasti. Bet zinoma as tikrai neteisiu, sunkus dabar tie gyvenimai zmoniu, jei nori isgyventi ir bomzais nenueit tenka ir paaukot kai ka...baisu..

    Anonimas

  9. 1

    teist neteisiu, bet pagirt irgi engaliu. Visada buna kita iseitis, gal su mazesniais pinigais, taciau paieskojus galima rast iseiti.

    Adri

  10. 1

    aš ne Dievas ir neturiu teisės kažką teisti, nebūkim bjaurios ir nelįskim ir neanalizuokim kitų žmonių gyvenimo ar jų sprendimų...

    Lulu