Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    Pamirskit jus tuos prietarus :) Pagal prietarus, tai nesciajai reiktu atsisesti kambario kampe ir visus 9 menesius nejudet is ten :D Nepatartina dazyt plauku ne del to, kad vaikui gali pakenkti, o del to, kad per nestuma sunkiai spalva nukanda :)
    Nusidazyk ir maziau nervuokis :) Juk mes busimos mamos turime graziai atrodyt per nestuma, o ne su autaugusiom saknim, apzelusiais antakiais ir spoguotu veidu :)

    Robertele

  3. 1

    Nerekomenduojama nei kirpti nei dažyti ;)

    safyra

  4. 1
  5. 1
  6. 1

    as su abiem nestumais daziau ir nieko neatsitiko...

    tikmama

  7. 1

    Na nezinau..as tai daziau budama 3 men ir niekas nieko nepakenke, tai manau kad cia tik bobuciu pasakos

    Mistikute

  8. 1

    as per nestuma pora kartu dazniausi plaukus ir kirpausi. Gime sveika didele mergyte. Netikiu as tais babuciu pletkais. Kartais kai paskaitai, tai nesciajai atrodo nieko daryt negalima, net kvepuot, nes oras uzterstas.

    motomane

  9. 1

    Daziau visa nestuma plaukus kirpykloje. Savo kirpejui pasakiau, kad laukiuosi, tai jis man daze su "silpnesniais" dazais. Rezultatas visada gaudavosi toks, kokio norejau.
    Manau, cis tik dar vienas prietaras kaip ir del plauku kirpimo, kad negalima dazyti. Galbut to daryti nebuvo galima seniau, kai dazai buvo gryniausia chemija, o dabar pasirinkimas tikrai platus - beamoniakiai, augaliniai ir t.t.

    Isnykstanti

  10. 1

    taip, dar bobučių paklausykit, tai išvis nėščiai nieko daryt negalima! augaliniais dažais pasidažyt gali, arba nusidažyk savo natūralia spalva ir bus rami galva :) kiek pažįstu kurios dažė visą nėštumą, gimė sveiki vaikučiai. Jei jau nėščia, tai gali baisi būt? aišku gal nedažyk labai dažnai, bet karts nuo karto šaknis patepti gali, nieko nenutiks. Pati dažau ir dažysiu. Dabar nebe tokie dažai kaip caro rūriko laikais, sudėtis organizmui draugiškesnė.

    Anonimas